Livezile a remizat cu Avântul Reghin

Voința Livezile a remizat, scor 2-2, într-un amical disputat pe terenul echipei Avântul Reghin. Echipa pregătită de Sandu Borș a revenit după ce a fost condusă cu scorul de 2-0, reușind să egaleze prin golurile marcate de Sighiartău și Măgherușan.

Antrenorul Sandu Borș a introdus în teren două echipe diferite. În prima repriză au evoluat Voivod ”“ Claudiu Precup, Ionuț Precup, Mureșan, Dudea ”“ Lazăr Măjer, Tomoioagă, Albuț ”“ Sebi Rus, Sighiartău. În repriza a doua au evoluat: Raus ”“ Frișan, Olariu, Homei, Cristurean – Apostolache, Gotea, Negrea, Nicolae Solomon ”“ Bălan, Măgherușan

Antrenorul s-a arătat mulțumit de evoluția jucătorilor săi. ”A fost un meci în care am întâlnit o echipă bună de liga a III-a. Am făcut un joc bun, în care am reușit să testez aproape toți jucătorii (n.r. ”“ au lipsit Grad, Bugnar, Șomodi și Coman)” a declarat Sandu Borș.

Sandu Borș, mulțumit de lot

Cât despre lotul cu care va aborda noul sezon, care va începe peste câteva zile, Sandu Borș se declară mulțumit. ”Acesta va fi lotul cu care vom începe campionatul. Nu mai pleacă nimeni și nu mai vine nimeni. Aproape toți jucătorii și-au încheiat contractele. Sunt mulțumit de lotul pe care îl am, practic avem acoperit fiecare post. Le mulțumesc pe această cale și celor de la Gloria, pentru că ne-au împrumutat câțiva juniori, de care aveam mare nevoie. Deși mulți nu credeau în acest proiect, iată că Livezile va juca în Liga a III-a și sunt convins că vom avea evoluții bune” a declarat Sandu Borș. Voința Livezile va disputa primul meci în Liga a III-a în data de 14 august, când va primi vizita echipei Bihorul Beiuș.

Voința Livezile va mai disputa două partide amicale în această săptămână. Miercuri, 5 august, nou promovata va juca cu Sighetul (de la ora 18.00), iar sâmbătă, 8 august va juca cu Avântul Reghin, ambele meciuri disputându-se pe terenul de la Bârgău, acolo unde echipa va evolua până la terminarea bazei sportive de la Livezile.

 | 164 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On