„Lipici”, The Dog și Marincuș luptă azi la Năsăud. FOTO de la cântarul oficial!

 

Cea mai spectaculoasă gală de arte marțiale organizată până acum în Bistrița-Năsăud va avea loc sâmbătă, la sala de sport din Năsăud. Organizatorii promit un super-show, asemănător galelor de lupte profesioniste. 
 
Sportivi din mai multe județe au sosit în această seară la Năsăud. Aceștia s-au cântărit pentru concurs și s-au stabilit meciurile de box, Taekwondo, MMA, kickboxing și K1, care se vor desfășura mâine seară, cu începere de la ora 18.00.
 
La "Noaptea Catanelor Negre" participă sportivi bistrițeni dar și de la alte cluburi din țară:  TENGU Cluj-Napoca, MMA Transilvania Cluj –Napoca, CS TAO Cluj Napoca,  Kudokai Atlassib Sibiu,  Metalbox Arad, C.S. Satori Slobozia , New Era Mediaș, MMA Reghin, Dracones Dojo Târgu-Mureș.
 
 
Vor putea fi văzuți în ring sportivi dintre care îi amintim pe Cristian Ciurian (LIPICI), Radu Burcușel, Mihai Drăgan, Paul Petrican, Florin Chiș, Flaviu Iugan și Călin Călin Mărincuș. De asemenea, la la Clubul Sportiv ILYO vor lupta Răzvan Riti, Robert Mureșan Ștefănuțiu, Sebastian Scurtu și Daniel Bîrneț.
 
Evenimentul este organizat de CS ILYO, în colaborare cu Primăria Năsăud și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret. 
 
 
Augustin Danci


 | 435 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *