Liga Florilor:  Titlul se va decide la Bistrița! Gloria – Vâlcea, în ultima etapă!

SCM Râmnicu Vâlcea e aproape campioană în această seară, după ce a pierdut doar la un singur gol, 30-29, meciul direct cu CSM București.

Cele două echipe au fiecare câte un singur meci pierdut cu 6 etape înainte de final, dar Vâlcea a câștigat mai clar meciul din tur și stă mai bine la golaverajul din meciurile directe.

Urmașa Oltchimului mai are de jucat acasă cu Brăila, Corona, Cisnădie și Slatina, în deplasare la Cluj-Napoca și, atenție, la Bistrița în ultima etapă, în 19 mai.

Dacă Gloria scoate un egal în ultima rundă trimite titlul la București, considerând că CSM va câștiga toate partidele pe care le mai are de jucat.

Nu-i mai puțin adevărat, că echipa bistrițeană ar putea decide titlul și în favoarea vâlcencelor, dacă încurcă CSM-ul în etapa a 24-a. Șanse mici are însă Gloria, meciul urmând să se dispute la București.

SCM Râmnicu Vâlcea, echipă susținută cu 60 de miliarde de lei vechi de la Primărie și cu 10 de la Consiliul Județean (față de CSM București, cu aproape 200 de miliarde de la Primăria Capitalei)  n-a mai cucerit titlul din 2013, de la desființarea Oltchimului.

 

 | 2.086 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *