Liga Florilor: FRH se bâlbâie cu reluarea campionatului! Pașca: ”Nu mai cred nimic!”

Federația Română de Handbal a decis ieri planul de reluare a campionatului în Liga Florilor. S-a hotărât ca prima etapă să se joace pe 7 și 8 octombrie. Datele au fost stabilite în ședința de dimineață, dar după masa au fost schimbate cu 15-17 octombrie, fiindcă se suprapuneau cu ceva acțiuni ale naționalei.

”Sunt sceptic pentru că date s-au tot vehiculat. August, septembrie, 7 sau 8 octombrie, acum 15-17 octombrie. Când toată lumea strigă lupul, eu nu mai cred nimic. Însă, noi ne pregătim pentru data de 15. ”, a spus Horațiu Pașca, aseară, într-o emisiune la bistriteanul.ro.

Prima etapă se va juca într-un singur oraș, unde se vor găsi condiții speciale de organizare.

Nu e exclus să fie Bistrița aleasă pentru această rundă, Pașca spunând că există aici condiții propice pentru desfășurarea ei.

Etapa a doua a fost programată pe 21/22 octombrie. Există apoi posibilitatea disputării a 2 sau chiar 3 etape în perioada 29 octombrie-3 noiembrie.

Câțiva membrii ai Consiliului de Administrație au propus ca meciurile să se dispute normal, tur-retur, pe considerentul că vor fi mult mai ușor îndeplinite normele de sănătate impuse din cauza COVID19. Această variantă este agreată și de bistrițeni numai că, președintele Alexandru Dedu a punctat clar. „Ministrul tineretului mi-a spus clar că jocurile tur-retur nu vor fi permise. Trebuie să respectăm actualul ordin, acela prin care echipele intră în cantonament cu 14 zile înaintea jocurilor, și prezintă două teste COVID, unul cu 14 zile înainte și al doilea cu două zile înainte de primul meci”.

Așadar, după 7 luni de la ultimul meci oficial, Gloria va reîncepe un nou campionat, cu un obiectiv clar, primele 4 locuri. ”Cu achizițiile pe care le-am făcut și cu investițiile Consiliului Județean, doar asta ne mulțumește”, a mai spus antrenorul Gloriei.

VEZI EMISIUNEA CU HORATIU PASCA AICI!

 

 | 576 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *