Liga a V-a: Tinerețea bate experiența în derby-ul seriei a doua. Heniu Leșu ”“ Venus Negrilești 2-0

 

Duminică 31 martie, ora 16 s-a dat startul sezonului de primăvară și în  liga a V-a. Prima etapă a sezonului de primăvară a programat și primul derby al seriei a doua, între ocupantele locurilor doi și trei ale clasamentului, Heniu Leșu și Venus Negrilești. Partida, care s-a ridicat la nivelul unui derby adevărat, a avut de toate, ocazii de gol, ratării incredibile, intervenții salvatoare ale celor doi portari, trei eliminării pentru cumul de cartonașe galbene, două goluri reușite de gazde, plus o atmosferă frumoasă făcută de susținătorii celor două echipe. Oaspeții, cu câteva achiziții noi în echipă, încep mai bine jocul și în primele zece minute își crează două bune ocazii de a marca rezolvate una de portarul Rauș și una de fundașul Å¢ilea care respinge de pe linia porții.

Scăpate fără gol gazdele preiau încet inițiativa și trec jocul în terenul oaspeților reușind să-și creeze câteva ocazii de gol ratate de Traian Savu, Mureșan și Serețean. În ultimul minut al primei reprize gazdele deschid scorul prin Serețean, care transformă un penalty obținut de Traian Savu. Repriza a doua începe în nota de dominare a gazdelor care mai ratează câteva bune ocazii de a înscrie. Urmează prima eliminare, Chindea de la gazde, oaspeții, cu un om în plus, forțează egalarea, este eliminat apoi Șarto de la oaspeți, Traian Savu marchează pentru 2-0.  Până la finalul jocului gazdele rămân din nou în inferioritate numerică după al doilea galben văzut de Savin Savu, efortul depus de jucătorii își pune amprenta pe joc, pe teren  nu s-a mai întâmplat nimic deosebit, astfel că gazdele obțin o victorie muncită și meritată, după un joc pe care, cu excepția primelor zece minute, l-a controlat fără prea mari probleme.

Heniu Leșu, antrenor Leon Buhai: Rauș, S. Savu, Leonte, Haliță, Å¢ilea, Chindea, Persecă, Serețean, Bora, T. Savu, Mureșan. Au mai jucat: Bizeșan, Tălpaș, Todică.

Venus Negrilești, antrenor Ionel Sigartău: Știr, Sătmar, C. Costea, A. Costea, D. Sigartău, M. Sigartău, Șarto, Clapa, Rus, Vlad, Pop. Au mai jucat: Drăcșan, Rodilă.

Leon Buhai, antrenor Leșu:”Am întâlnit o echipă mult mai experimentată decât noi, cu câțiva jucători care au jocuri prin liga a treia. Cu excepția primelor zece minute, în care oaspeții puteau deschide scorul, am controlat jocul, ne-am creat ocazii de a marca, dar din păcate ratăm foarte mult. Am obținut o victorie meritată și muncită, victorie pentru care am suferit destul de mult”.

 | 330 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *