Liga a IV-a: Inter Monariu ”“ Atletico Monor 1-2 (FOTO)

 

Etapa  cu numărul 22 din Liga a IV-a a programat, pe terenul din Jelna, întâlnirea dintre formațiile Inter Monariu și Atletico Monor, cele două echipe fiind vecine de clasament înaintea acestui joc, gazdele – locul opt și oaspeții – locul șapte.

A fost un joc frumos și echilibrat cu multe momente de fotbal bun, câștigat la limită de oaspeți, după ce în repriza a doua gazdele au ratat două ocazii uriașe din situație de unu la unu cu portarul.

Gazdele au prima oportunitate de a deschide scorul în minutul 15, când Felner trimite în bară din lovitură liberă, pentru ca imediat pe contraatac, Rus să respingă în corner un șut a lui Fodor. Urmează două intervenții bune ale celor doi portari la șuturile lui Simionca și Bârlean în minutele 25 și 27. Oaspeții deschid scorul în minutul 37, când Alin Moldovan înscrie cu un șut plasat de la marginea careului de 16 metri. Prima repriză se încheie cu o ratare mare a aceluiași Moldovan care trimite pe lângă poartă din interiorul careului de 16 metri.

Oaspeții încep mai bine repriza a doua și după un șut bun a lui Fodor respins de portarul Rus. Oaspeții înscriu golul doi în minutul 56, când Fodor primește o minge de la Pop și de la 16 metri îl învinge pe portarul gazdelor.

Având două goluri avans, jucătorii din Monor se retrag prea repede, lucru de care profită gazdele, care ratează două ocazii uriașe prin Felner și Spân care scăpați singuri spre poartă nul pot învinge pe Bruta. Gazdele reușesc să înscrie în minutul 70 când Felner trimite direct în poartă dintr-o lovitură liberă lateral dreapta (1-2) și aleargă după egalare.  

 

Fără Fodor accidentat, Atletico se apără și încearcă să iasă pe contraatac. Când toată lumea aștepta fluierul de final, Bruta repune greșit mingea care ajunge la Tot, dar acesta trimite pe lângă poarta goală în minutul 92, astfel că scorul final rămâne: Inter Monariu –  Atletico Monor 1-2.

Inter Monariu, antrenor Moisil Buzan: Rus, Arcălean, Grecu, Botta, Mărginean, Mureșian, Răzvanță, Tot, Bârlean, Felner, Bîzdîră. Au mai jucat: Truțiu, Spân.

Atletico Monor, antrenor Lucian Vereș: Bruta, Creța, Dejan, Muscar, Hondradi, Mușină, Moldovan, Pop, Fodor, Anton, Simionca. A mai intrat Dedean.

Moisil Buzan, antrenor Monariu: ”A fost un joc frumos între două echipe de valori apropiate. S-a jucat un fotbal bun, eu cred că cel mai echitabil în acest joc era un rezultat de egalitate ținând cont de situațiile de gol avute de cele două echipe”.

Lucian Vereș, antrenor Monor:”Am întâlnit o echipă bună pe care am reușit să o învingem. Sunt mulțumit de rezultat și de jocul băiețiolor până în minutul 60 după care am cazut. Am obținut o victorie meritată”.

 

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 371 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *