Liga a III-a – seria a 6-a – Etapa 4

Voința Livezile a scos un punct
la Reghin

Echipa lui Sandu Borș a obținut un punct în deplasare la Avântul Reghin, după un meci pe care îl putea câștiga. Gazdele au dominat steril meciul, însă Voința Livezile a deschis scorul, prin Apostolache, cu cinci minute înainte de pauză. Eliminarea lui Măjer, din minutul 67, pentru al doilea galben, a înclinat însă balanța în favoarea Reghinului. Voința Livezile a rezistat însă eroic, dar a cedat în minutele de prelungire, gazdele egalând prin Stoica. Pentru Livezile au evoluat: Voivod; Ionuț Precup, Claudiu Precup, Diudea, Albuț, Bugnar, Tomoioagă, Măjer, Apostolache, Sebi Rus. Au mai intrat: Ruscău, Măgherușan, Bodolan.

Voința Livezile va juca etapa viitoare acasă, cu CSU Voința Sibiu, principala favorită la promovare în acest sezon. „Sper să fim lucizi în acest meci, să avem un joc bun și să obținem un rezultat pozitiv. O să întâlnim o echipă foarte bună, care vrea să promoveze în acest sezon” a declarat Sandu Borș, antrenorul echipei Voința Livezile.

Gloria II a
remizat cu Oradea

Doar un egal a reușit echipa lui Gheorghe Hurloi în fața Luceafărului Oradea, într-un meci ce s-a disputat pe baza sportivă de la Iproeb. Bistrițenii au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Luceafărul Oradea, după un meci bun în care au arătat însă că au probleme la finalizare. Pentru Gloria II au evoluat: Botoșer; Vagner, Bozeșan, Turcu, Drăguș, Rogozan, Mandea (Levente `55), Diogo, Pârvu (Rob `61), Vasilichi (Pușcaș `70), Târnăvean (Curtuiuș `45).

 | 142 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On