Liga a 4-a: Voința Livezile se impune în derby și trece pe primul loc! Negrea, omul meciului, 5-2 cu FC Bistrița!

Derby-ul etapei a 10-a a campionatului ligii a 4-a s-a disputat la Livezile, între Voința din localitate, echipă clasată pe locul doi în clasament și FC Bistrița, liderul la zi al clasamentului.

A fost un joc echilibrat în prima repriză și dominat de gazde în cea de-a doua jumătate a reprizei a doua, livezenii adjudecându-și cele 3 puncte datorită celor 3 goluri marcate în ultimele 20 de minute.  

După un început echilibrat, oaspeții deschid scorul în minutul 20 prin Morozan, gazdele reușind să egaleze în minutul 26, când Negrea transformă penalty-ul acordat la faultul lui Deac asupra lui Marc.

Negrea are șansa de a-și aduce echipa în avantaj, dar Szabo apără penalty-ul după ce l-a faultat pe Cleja în careu.

La pauză gazdele intră în avantaj, după ce în minutul 41, David Sandu scapă singur spre poartă și îl învinge pe Szabo. Imediat după pauză Ploscar face henț în careu și Sighiartău transformă penalty-ul restabilind egalitatea pe tabela de marcaj: 2-2

În continuare se joacă la mijlocul terenului fără ocazii clare  de gol până în minutul 76 când Negrea primește de o minge în careu de la Moloca și înscrie pentru 3-2, pentru ca peste 4 minute tot Negrea să înscrie direct din lovitură liberă de la 18 metri și să ducă scorul la 4-2.

După o bară a lui Negrea, omul meciului, Buta marchează ultimul gol al partidei în minutul 93, stabilind astefel scorul final, scor cu care gazdele se instalează în fotoliul de lider.  

Voința Livezile, antrenor Ghiță Negrea: Mărghidanu, Răzvanță, Burcutean, Ploscar, Truțiu, Marc, Negrea, Bîrlean, Hipi, David Sandu, Cleja. Au mai jucat: Moloca, Buta

FC Bistrița, antrenori Sergiu Mândrean și Viorel Blând: Szabo, Drădici, Grecu, Oroian, Mândrean, Iușan, Jimborean, Rogna, Deac, Morozan, Sighiartău. Au mai jucat: Celsie, Csengheri.

Sportulbistritean.ro

 | 263 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *