Liga a 4-a: Victorie anticipată: Viitorul Lechința – Heniu Leșu 1-4 (1-1)

Prima etapă a ediției 2014-2015 a campionatului ligii a 4-a a programat pe terenul din Lechința, întâlnirea dintre Viitorul din localitate și Heniu Leșu. Conform așteptărilor, oaspeții s-au impus în fața unei echipe care în această vară s-a despărțit de majoritatea jucătorilor care au evoluat în sezonul trecut, mergând în acest an pe mâna jucătorilor care în vară au terminat junioratul.

Oaspeții încep jocul în forță, dar Blaji, T. Savu și Horga nu-l pot învinge pe portarul Gianini din situații bune de gol. Scăpați de iureșul oaspeților, gazdele echilibrează jocul și au chiar șansa deschiderii scorului, dar Cete scoate de sub bară torpila lui Boaru, pentru ca în minutul 40 tot Boaru să devieze o minge pentru Oer și acesta deschide scorul pentru gazde.

Bucuria gazdelor durează doar două minute, Blaji servindu-l în careu pe Horga care cu latul trimite în poartă din apropiere, stabilind scorul pauzei.

Imdediat după pauză, oaspeții preiau conducerea. Blaji execută o lovitură liberă în careu de unde Boerean o trimite cu capul în poartă. Jucătorii din Leșu înscriu golul trei după o acțiune colectivă: Serețean trimite mingea în careu de unde N. Pop o trimite cu latul în poartă. Pe final de joc Horga reușește dubla, marcând cu un șut sec din marginea careului, după o pasă foarte bună a lui Conon, stabilind astfel scorul final, consemnând victoria meritată a oaspeților, victorie obținută mult mai greu decât o arată scorul.  

Viitorul Lechința: Gianini, Silvășan, C. Pop, Prodan, Encean, Covaci, Boaru, A. Rus, Oer, Teotișan, Halas.

Heniu Leșu: Cete, S. Savu, Boerean, Sidor, M. Pop, Dura, Conon,  Serețean, Blaji, Horga, T. Savu. A mai jucat N. Pop

 


 | 189 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *