Liga a 4-a: Telciu se face de râs la Șieu Măgheruș: 5-2 (1-1)

Uvertura etapei a 5-a a campionatului ligii a 4-a s-a disputat sâmbătă pe terenul din Șirioara, unde Viitorul Șieu Măgheruș, ocupanta locului 10 după primele 4 etape  a primit vizita celor de la Eciro Forest Telciu, echipă clasată pe locul doi în clasament.

A fost un joc frumos, cu multe faze de poartă, disputat pe un teren foarte bun, partidă câștigată de gazde, care au reușit să întoarcă rezultatul în doar 5 minute.

Gazdele încep jocul în forță și Lupușor deschide scorul în minutul 14, pentru ca 3 minute mai târziu Hazbei să egaleze din interiorul careului după o pasă primită de la Coșneag, stabilind scorul pauzei(1-1)

După pauză oaspeții ies mai deciși de la cabine și Simion îi aduce pe telceni în avantaj în minutul 61 trimițând mingea cu capul în poartă din careu în urma unui corner.

După o ratarea lui Coșneag scăpat singur cu portarul Pop, gazdele reușesc să egaleze în minutul 69 când Lupușor îi fură mingea portarului Curcă și o trimite în poarta goală (2-2).

Oaspeții resimt șocul primirii unui gol stupid și mai încasează două goluri în numai 3 minute.  În minutul 69, Cicedea pune latul la o lovitură liberă executată în careu, pentru ca în minutul 71 să înscrie Burduhosu scăpat singur cu portarul.

La 4-2, oaspeții cad definitiv și Rus marchează golul 5 în minutul 83, stabilind astfel scorul final, care consemnează victoria meritată a gazdelor, o victorie conturată și din cauza unei greșeli mari făcute de portarul Curcă într-o perioadă când oaspeții erau pe val.    

Viitorul, antrenor Cristi Budăcan: Pop, Ungur, Cicedea, Năstase, Palage, Mireșan, Lupușor, Burduhosu, Tocaciu, Lăcătuș, Popa. Au mai jucat: Rus, Ciliboaie, Morar.

Eciro Forest: Curcă, Hazbei, Simion, Coșneag, Sânmătean, Cira, Martău, C. Pop, Telcean, Micu, Ștefănuț. Au mai jucat: Tompa, D. Pop, Bondane, Lacatiș.

 

Sportulbistritean.ro

 | 803 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *