Liga a 4-a: Repetiție ratată pentru baraj: Hebe Sângeorz Băi ”“ Heniu Prundu Bârgăului 2-1 (1-1)

Ultima etapă din liga a patra, a programat duminică 9 iunie, pe terenul din Sângeorz Băi, întâlnirea dintre Hebe  din localitate și Heniu Prundu Bârgăului. A fost un joc așteptat cu mult interes de ambele echipe, gazdele având de luat revanșa după înfrângerea usturătoare din turul campionatului, când după afirmațiile lor au fost  luați la mișto de unii dintre  bârgăuani, în timp ce oaspeții doreau să facă un ultim joc în care să pregătească jocul de baraj pentru promovarea în liga a treia.

Și ca tabloul să fie complet gazdele au transmis, înaintea jocului,  prin toate mijloacele că vor face tot ce-i posibil să-l împiedice pe Sebi Rus, aflat în lupta pentru titlul de golgeter cu vecinul lor de la Maieru, Lazăr Boldiș, să marcheze vreun gol.

Jocul a fost unul echilibrat, cu multe ocazii la ambele porți, dar și cu multe intrări la limita regulamentului , lucru care i-a făcut pe oaspeți să fie mult mai atenți să nu se accidenteze în detrimentul rezultatului. Oaspeții deschid repede scorul în minutul 7 prin Budăcan, pentru ca opt minute mai târziu Gabor să aducă egalarea pentru gazde. Câteva intrări mai bărbătești, dar la limita regulamentului, ale gazdelor  i-au făcut pe oaspeți s-o lase mai moale, pentru a nu risca vreo accidentare pentru a fi apți pentru jocul de baraj pentru accederea în liga a treia, ce se va disputa la Cluj pe 19 iunie, astfel că până spre finalul jocului se pot consemna doar câteva ocazii bune de gol ale ambelor echipe. Când toată lumea părea mulțumită cu remiza, în minutul 85 gazdele trimit o minge în careul oaspeților, urmează un contact între portar și un jucător advers la care centralul Călin Sângeorzan acordă penalty. Execută Ovidiu Pop care marchează stabilind scorul final: Hebe Sângeorz Băi – Heniu Prundu Bârgăului  2-1.

Hebe Sângeorz Băi, antrenor Emil Ianoș: Dragotă, Avram, Gabor, Pop, L. Hehea, C. Flore, Morozan, Negrușier, Larionesi, Ciocan, Jarda. Au mai jucat: C. Hehea, Barn.

Heniu Prundu Bârgăului, antrenor Constantin Sava: Ilieș, Budăcan, Homei, Precup, Bugnar, Nalați, V. Ruscău, Conon, Blaji, A. Rus, S. Rus. Au mai jucat G. Ruscău, Mateșan, Svoboda.

Constantin Sava, antrenor Heniu:”Înainte de acest joc am urmărit câteva jocuri alea adversarilor noștri de la baraj și în jocul de la Sângeorz am vrut să pregătim acest meci. Ne-am dorit victoria în acest joc dar gazdele au jucat la limita regulamentului, iar în aceste condiții le-am cerut jucătorilor să evite accidentările. În acest context am hotărât să-l schimb și pe Sebi Rus care era prea vânat de adversari, deși acesta dorea să joace pentru a înscrie”.

Emil Ianoș, antrenor Hebe:”A fost un joc frumos, viu disputat cu ocazii la ambele porți, care a beneficiat de un arbitraj pe măsură. Mulțumesc băieților că au jucat cu multă dăruire și au dat dovadă că suntem o echipă bună. Felicit echipa din Bârgău pentru că au ieșit campioni și le doresc baftă la baraj”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 168 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *