Liga a 4-a: Ovidiu Pop, înger și demon! Hebe Sângeorz Băi ”“ Voința Cetate 1-1

 

Etapa a 22-a a campionatului ligii a patra a programat pe terenul din Sângeorz Băi, partida dintre formațiile Hebe din localitate și Voința Cetate, unul dintre jocurile considerate ca derby al acestei etape. Gazdele se întorceau pe propriul teren după o înfrângere dureroasă,  pe terenul celor de la Năsăud, joc după care s-au ales și cu trei jucători suspendați, în timp ce oaspeții încă mai sărbătoreau victoria în cupă în fața liderului.

A fost un joc frumos cu multe faze spectaculoase la cele două porți, dar de fiecare dată finalizarea a lăsat de dorit. Oaspeții primesc prima lovitură în minutul 15 când Vlad Apostolache părăsește terenul accidentat, locul acestuia fiind luat de fratele lui, Radu.

Soarta jocului avea să se decidă în doar trei minute, minute în care căpitanul gazdelor Ovidiu Pop avea să devină înger și demon pentru echipa sa. Îm ninutul 42 acesta deschde scorul pentru gazde din penalty, pentru ca două minute mai târziu tot el să devieze cu capul o minge în proprie poartă și să aducă egalarea. Repriza a doua este una mai anostă, oaspeții resimțind din plin cele 120 de minute jucate în partida de cupă cu Bârgăul, ocaziile de gol sunt tot mai rare, oaspeții au două ocazii mai bune de a marca prin Gordea și Radu Apostolache, dar gazdele puteau da lovitura în minutele de prelungire când C.Flore ratează o bună ocazie, astfel că partida se încheie: Hebe Sângeorz Băi – Voința Cetate 1-1, un rezultat echitabil după aspectul și desfășurarea partidei.

Hebe Sângeorz Băi, antrenor Emil Ianoș: Farcaș, Negrușier, I. Gabor, Ottic, Hehea, Pop, C. Flore, Jarda, Mici, Neamț. Au mai jucat: Larionesi și Morozan.

Voința Cetate, Antrenor Gabriel Bozga: Gălățan, Dodea, Patca, Recean, Gotea, Ștețco, Marica, Andrieș, Hâlmu, V. Apostolache, Gordea. Au mai intrat: R. Apostolache, Dumitrean, Chereja.

Emil Ianoș, antrenor Hebe:”A fost un joc frumos, viu disputat. Sunt mulțumit de rezultat în condițiile în care am avut mai mulți jucători suspendați pentru acest joc. Felicit echipa oaspete pentru jocul făcut”.

Gabriel Bozga, antrenor Voința:”Cele 120 de minute pe care le-am jucat în meciu de cupă cu Bârgăul și-au pus amprenta asupra evoluției jucătorilor mei care au acuzat o stare de oboseală. Rezultatul este echitabil, chiar dacă pe final ambele echipe puteau să marcheze golul victoriei”.

Leon Buhai /  sportulbistritean.ro

 | 251 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *