Liga a 4-a: O nouă victorie pentru liderul campionatului: Heniu ”“ Șirioara 4-1

Etapa a 20-a din liga a patra a programat, sâmbătă, pe terenul Bârgău Arena, partida dintre Heniu Prundu Bârgăului, liderul la zi al campionatului și U 1927 Șirioara. Gazdele și-au respectat blazonul de echipă favorită și au reușit o victorie clară și meritată, după un joc pe care l-au controlat de la primul până la ultimul fluier al arbitrului.

Gazdele au rezolvat jocul în doar trei minute, în minutul 22 Rogna deschide scorul pentru ca două minute mai târziu Sebi Rus să marcheze pentru 2-0, rezultat cu care se intră la cabine. Imediat după pauză Sebi Rus reușește dubla, în minutul 49, pentru ca în minutul 56 fratele lui Sebi, Alex să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor. Având victoria asigurată gazdele fac toate schimbările, își mai crează ocazii de gol, dar cei care marchează sunt oaspeții prin Suciu în minutul 85, scor final Heniu Prundu Bârgăului – U 1927 Șirioara 4-1.

Heniu Prundu Bârgăului, antrenor Constantin Sava: Avram, Budăcan, Homei, Nap, Bugnar, Rogna, V. Ruscău, Conon, Blaji, S. Rus, A. Rus. Au mai jucat: Nalați, Precup, G. Ruscău, Mateșan.

U Șirioara: Curcă, Tonea, Restian, Bob, Varvari, Suciu, Morariu, Linu, Berețchi, Cotuț, Retegan. Au mai jucat: Bujor, Cicedea, Canceu, Ferariu.

Constantin Sava, antrenor Heniu:”A fost un joc la discreția noastră, am controlat jocul pe toată durata lui, la 3-0 am făcut toate schimbările. Așteptăm jocul din etapa viitoare contra celor de la Lechința”.

Aurel Pasztor, președinte Șirioara:”A fost un joc dominat clar de gazde, pot să spun că pe lângă alte echipe care au pierdut cu liderul noi am scăpat destul de onorabil”.

În celălalt joc disputat sâmbătă: Real Buduș – Atletico Monor 0-0.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 453 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *