Liga a 4-a: Liderul confirmă! Heniu Leșu ”“ Voința Mărișelu 3-1 (2-1)

Etapa a patra  a ediției 2014-2014 a campionatului ligii a 4-a, a programat pe terenul din Sângeorz Băi, întâlnirea dintre Heniu Leșu și Voința Mărișelu, un joc în care gazdele, fără câteva pise grele, își doreau cele trei puncte după înfrângerea din etapa precedentă.

A ieșit un joc de mare luptă, cu ocazii la ambele porți, oaspeții vânzându-și destul de scump pielea pe terenul din Sângeorz Băi. Oaspeții încep curajos jocul și beneficiază de 3 lovituri de la colț, după care gazdele deschid scorul în minutul 12, când Blaji execută în careu o lovitură liberă și Savu trimite cu latul în poartă. Peste alte 5 minute gazdele fac 2-0, Horga centrează de pe dreapta, Savu așează mingea pentru N. Pop care marchează din marginea careului, după care se joacă pe contre, ambele echipe având ocazii bune de a marca. Când toată lumea aștepta pauza, o minge lungă în careul gazdelor aduce un penalty pentru oaspeți și Barteș înscrie pentru 2-1.

După pauză asistăm la același joc pe contre, oaspeții cad fizic, gazdele ratând câteva ocazii din situație de singur cu portarul prin Horga și Savu, pentru ca în minutul 80 Blaji să marcheze din careul mic și să aducă liniștea în tabăra gazdelor. 

Heniu Leșu, antrenor Leon Buhai: Cete, Țilea, Leonte, Sidor, M. Pop, N. Pop, Dura,  Blaji, Horga, T. Savu, Avram. Au mai jucat Zăgrean, Țarcă

Voința Mărișelu: Pandele, Zbâncă, Pop, Jderiu, Barteș, Pieptănar, Mihovici, Orban, Oltean, Ilieș, Zăvoian. Au mai jucat: Beblea, Bătinaș.

 

Sportulbistritean.ro


 | 446 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *