Liga a 4-a: Lechința câștigă, Negrea își dă demisia! Vezi cine îl va înlocui!

După 33 de meciuri pe banca tehnică a echipei din Lechința, dintre care 30 au fost victorii, antrenorul Ghiță Negrea a hotărât să demisioneze.

Decizia a fost comunicată primarului Romeo Florian după meciul de ieri, câștigat de Lechința cu 5-2 în fața formației Eciro Forest Telciu. "Am simțit că echipa are nevoie de o schimbare și m-am gândit că ea trebuie făcută acum, până nu e prea târziu", a declarat Negrea pentru sportulbistritean.ro.

De fapt, motivul principal al acestei decizii este legat de cariera de jucător al lui Ghiță Negrea. Spune că ar vrea să mai joace încă 4-5 ani și să nu aibă responsabilități de antrenor. "Plăcerea mea cea mai mare este de a juca fotbal, nu de a antrena. Încă 4-5 ani nu mai vreau să aud de antrenorat. Deocamdată gândesc ca un jucător, nu mai vreau să fiu antrenor", zice Ghiță Negrea, un profesor de educație fizică ce anul acesta a împlinit 30 de ani.

El mărturisește că nu a fost vorba de nici o ceartă, de nici un reproș din partea conducătorilor. "Nu a fost vorba despre nici un conflict. Pur și simplu nu m-am simțit bine conducând un lot de 18 jucători, toți valoroși. Nu mai puteam să-i aud plângându-se că nu joacă toți meci de meci. De ce să mă cert cu ei în fiecare săptămână? Dacă aș fi fost antrenor adevărat trebuia să dau afară vreo 5-6 dintre ei", mai declară Negrea.

Tot el a fost cel care i-a și propus primarului un nume pentru viitoarea bancă tehnică. Acesta este cel al lui Sergiu Mândrean, în prezent jucător și antrenor secund la Progresul Năsăud. Urmează ca în această săptămână să se discute detaliile acestui transfer, Mândrean lăsând senzația că ar accepta noua funcție.

Adrian Linca

 | 340 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *