Liga a 4-a: La discreția Voinței! Cetate ”“ Buduș 5-0 (2-0)

 

Etapa  cu numărul 23 din liga a patra a programat sâmbătă 18 mai, pe terenul din Orheiu Bistriței, întâlnirea dintre formațiile Voința Cetate și Real Buduș, deținătoarea lanternei roșii în liga a patra. Partida a fost controlată cap-coadă de jucătorii lui Gabriel Bozga, care au arătat încă odată că trec printr-o perioadă bună în acest final de campionat.

Gazdele au condus la pauză cu 2-o, prin golurile marcate de Andrieș în minutul 20 și Ștețco în minutul 29. După pauză același scenariu, gazdele controlează joculși reușesc încă trei goluri prin Dumitrean în minutul 60, când trimite cu capul în poartă o minge lobată de Ștețco peste portarul Simionca și Ștețco în minutele 70 și 88, când îndeplinește simple formalități la pasele primite pe 6 metri de la Chereja și Patca.

În rest ratări ale gazdelor, intervenții ale portarului Simionca, dar și o ocazie mare a oaspeților pe finalul partidei. Și ca o concluzie a acestui meci, portarul oaspeților i-a răspuns unui spectator:”Las că de la anul o să mergem acolo unde ne este locul. Că aici în liga a patra noi n-avem ce căuta”

 Voința Cetate, antrenor Gabriel Bozga: Gălățan, Dodea, Patca, Recean, Suciu, Gotea, Ștețco, Marica, Andrieș, Hâlmu, Dumitrean. Au mai jucat: Varvari, Encean, Chereja.

Real Buduș: Simionca, I. Burcutean, Corceac, Nedelea, Capătă, Tomșa, Nuț, Onigaș, Feier, Andrei, Ușeri. Au mai intrat: Călugăr,Nemeș, B. Burcutean, Moldovan.

Gabriel Bozga, antrenor Cetate:”A fost un joc la discreția noastră, pe care l-am câștigat clar după un joc făcut de echipa mea. Mulțumesc băieților că au tratat jocul cu seriozitate”.

In celălalt joc disputat astăzi în liga a patra: Heniu Prundu Bârgăului – Inter Monariu 11-0 (4-0) . Marcatori: Sebi Rus-4, Bugnar-2, Budăcan-2, Nalați-2, Alex Rus.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 224 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *