Liga a 4-a: Hattrick-ul lui Petrean aduce victoria năsăudenilor! 4-1 cu Sângeorz Băi! FOTO

Etapa a 21-a din liga a patra a programat, pe terenul din Năsăud, partida dintre Progresul din localitate și Hebe Sângeorz Băi, joc considerat unul dintre  derby-urile acestei etape, prin prisma locurilor ocupate de cele două echipe în clasament înaintea acestei etape, gazdele locul cinci și oaspeții locul patru.

Îngrijorare mare în tabăra gazdelor înaintea jocului, când la teren s-au prezentat doar 12 jucători, dintre care trei erau juniori, nu mai puțin de opt jucători fiind absenți: Farcaș, Bălan, Oltean, Oroian, Celsie părăsind echipa datorită neplății restanțelor financiare, în timp ce Chifa, Horga și Nicolae nu s-au putut învoi de la muncă. Cu doi juniori în teren, cu Burduhos aproape fără greșeală ca fundaș central, cu Matei”Garone” în rolul antrenorului din teren și cu Petrean și Vasilichi care au hărțuit permanent apărarea oaspeților, gazdele au făcut legea pe teren în timp ce oaspeții parcă mai savurau încă victoria împotriva celor de la Dumitra.

După un sfert de oră mai echilibrat gazdele deschid scorul prin Vasilichi, care execută o lovitură liberă de la 18 metri, mingea lovește bara de unde ricoșează în portar și de acolo în poartă. Două minute mai târziu Petrean trimite un trasor de la 20 metri în bară, pentru ca același Petrean să ducă scorul la 2-0, în minutul 27 când trimite în poartă de la marginea careului de 16 metri o minge respinsă de apărarea oaspeților. Ultima ocazie a primei reprize aparține tot gazdelor, Petrean îl servește ideal pe Vasilichi care scăpat singur cu portarul ratează.

Repriza a doua începe în nota de dominare a oaspeților care au zece minute bune în care pun stăpânire pe joc, dar gazdele se apără bine și pe un contraatac reușesc golul trei în minutull 55, când Vasilichi scapâ pe stânga, centrează în fața porții de unde Petrean înscrie. După o nouă ratare a lui Petrean scăpat singur cu portarul în minutul 67, oaspeții rămân în zece oameni, Codreanu primind al doilea galben pentru un fault inutil. Minutul 76 îi aduce lui Petrean hattrick-ul, acesta înscrie după ce scapă din nou singur cu potarul. Golul oaspeților este înscris de Ovidiu Pop în minutul 83 din penalty, scor final Progresul Năsăud – Hebe Sângeorz Băi 4-1.

Progreul Năsăud, antrenor Viorel Gheorghiță: Sfințean, Sîngeorzan, Marolicaru, Burduhos, Scridon, Dănilă, Matei, Tiron, Prodan, Vasilichi, Petrean. A mai jucat Sandu

Hebe, antrenor Emil Ianoș: Dragotă, Otic, Negrușeri, Pop,  S.Gabor, I. Gabor, F.Ciocan, Codreanu, Mici, Avram, Hehea. Au mai jucat: Morozan, C. Flore, Neamț.

Viorel Gheorghiță, antrenor Năsăud:”A fost un joc greu, ne-au lipsit șapte jucători, sincer mă așteptam la un joc mult mai greu. Noi am controlat jocul, ei au avut o posesie mai bună dar noi am dat golurile. Important este că am câștigat și așteptăm o nouă victorie în jocul de la Buduș”.

Emil Ianoș, antrenor Hebe:”Am făcut un  meci slab, jucătorii mei când au văzut câte absențe au gazdele au crezut că vor câștiga jocul doar prin simpla lor prezență în teren, alții încă mai sărbătoreau victoria cu dumitrenii, iar în asemenea condiții fotbalul nu te iartă”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro






 | 166 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *