Liga a 4-a: Festival de goluri la Orhei: Voința Cetate ”“ Silvicultorul Maieru 12-3 (5-1)

Campionatul ligii a 4-a a programat pe terenul din Orheiu Bistriței întâlnirea dintre Voința Cetate, ocupanta locului 5 în clasament și Silvicultorul Maieru, lanterna roșie, echipă fără nici un punct după 5 etape. După cum se așteptau toți iubitorii fotbalului județean, gazdele s-au impus fără probleme, reușind să marcheze de 12 ori în poarta oaspeților, 7 dintre ele purtând marca Petrean.

Gadele încep jocul în forță și după 22 de minute conduc cu scorul de 5-0, Petrean cu o triplă, Dobrea și Apostolache marcând în poarta oaspeților, până la pauză Berende reușind să reducă din diferență pentru măiereni. După pauză tot Berende înscrie pentru 5-2 în minutul 50, pentru ca până în minutul 75 gazdele să marcheze 6 goluri prin Petrean cu o nouă triplă, Apostolache cu o dublă și Dobrea, Varvari reduce diferența în minutul 80, pentru ca Petrean să marcheze pe final și să stabilească scorul final.

Voința, antrenor Gabi Bozga: Gălățan, Varvari, Nap, Georgiu, Recean, Nalați, Ruscău, Dobrea, Neagoș, Apostolache, Petrean. Au mai jucat: Roman, Pop.

Silvicultorul: V. Avram, Berende, Hazbei, Bizău, Motofelea, Varvari, Covaci, Someșan, Cisca, Kiss, Bârta. Au mai jucat: P. Avram, Leonte, Costan.

Sportulbistritean.ro

 | 345 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *