Liga a 4-a: Dumitra trece pe primul loc! Victorie meritată cu Sîngeorz Băi! FOTO

 

Viticola Dumitra a câștigat astăzi cu 2-0 în fața liderului din Sîngeorz Băi și i-a „furat” acestuia locul din fruntea Ligii a 4-a.

Doar două achiziții importante a făcut Dumitra în această vară și a reușit să dea o altă față echipei. Cu Iușan și Alex Cilean veniți de la Feldru, respectiv Jelna, Viticola a stat în preajma podiumului din prima etapă iar acum a sărit pe prima poziție.

Dumitrenii au făcut un joc excelent cu Hebe Sîngeorz Băi, au dominat la multe capitole, profitând de câteva absențe importante ale oaspeților. Gazdele au ratat deschiderea scorului în prima repriză, dar au reușit-o în cea de-a doua, când Monorean a prins o „rachetă” imparabilă dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. După alte câteva ratări de a majora scorul, Dumitra a închis tabela în prelungiri, după ce Pavel l-a învins din 6 metri pe curajosul portar Dragotă.

Arbitrul Marius Poienar a condus formațiile:

Dumitra: A. Ilieș, Bart, Monorean, Archiudean, Darlaci, Pavel, Cilean, Cioancă, Iușan, Poenar, Roman. Rezerve: Andronesi, Grecu, Frișan Akari, Hara, Bota

Sg. Băi: Dragotă, Flore, Codreanu, Neami, Ciocan, Hădărău, Ov. Pop. Gabor, avram, Jarda, Mici. Rez: Farcaș, Joja, Dărăban

 

 


 | 369 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *