Liga a 4-a: Derby onorat! ACS Dumitra ”“ Atletico Monor 3-0 (2-0)

 

Etapa  cu numărul 23 din liga a patra, a programat duminică 19 mai, pe terenul din Dumitra, întâlnirea dintre formațiile ACS din localitate și Atletico Monor, considerată ca fiind cea mai echilibrată partidă din această etapă, prin prisma locurilor ocupate de cele două formații în clasament. A ieșit un meci frumos, cu multe faze de poartă, cu multe ratări și cu trei goluri înscrise de gazde.

Jocul începe destul de echilibrat și după câteva ratări ale ambelor echipe, responsabili Poenar de la gazde și Pop de la oaspeți, în doar cinci minutele gazdele rezolvă jocul înscriind de două ori prin Poenar și Iușan, în minutele 26 și 30, stabilind scorul primei reprize.  Din nou o jumătate de oră de joc frumos, cu multe ratări ale lui Poenar, Iușan, Mândrean de la Gazde și Pop de la oaspeți și în repriza a doua, după care în minutul 75 Poenar reușește dubla, stabilind scorul final: ACS Dumitra – Atletico Monor 3-0.

 ACS Dumitra, antrenor Sergiu Mândrean: Ilieș, Runcan, Monorean, Cristurean, Pavel, Iușan, Marc, Cioancă, Darlaci, Poenar, Cilean.  Au mai jucat: Mândrean, Andronesi, Trif, Frișan.

Atletico Monor, antrenor Lucian Vereș:  Bruta, G.Todoran, Dejan, Muscar, Hondradi, Anton, Moldovan, Pop, Fodor, Simionca, Dedean. Au mai intrat: Cira, Creța, L.Todoran, Chisău.

Sergiu Mândrean, antrenor Dumitra:” A fost un joc frumos între două echipe bune din liga a patra. Ambele echipe și-au creat numeroase ocazii de gol, dar doi noi le-am fructificat. Sunt mulțumit de evoluția băieților care au obținut o victorie meritată”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 174 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *