Liga a 4-a: Debut cu dreptul pentru Mândrean! Șirioara – Dumitra 2-3!

În prima etapă a returului Ligii a 4-a, echipa din Dumitra, cu Sergiu Mândrean la primul joc in calitate de antrenor-jucător, a reușit să învingă meritat, cu scorul de 3-2(3-0) la Șirioara, după o repriză foarte bună când a reusit să inscrie de trei ori, prin Iușan de două ori și Roman. Dupa pauză gazdele au reușit sa reducă diferența prin golurile lui Berețchi și Boaru.

Sergiu Mândrean: "Sunt foarte mulțumit de lotul pe care l-am găsit la Dumitra, o echipa tânără cu jucători de perspectivă cu care putem să atingem obiectivul propus."

Aurel Pasztor, vicepreședintele U Șirioara" Èšin să mulțumesc jucătorilor noștri pentru devotamentul față de această echipă. Băieții vin la meciuri doar din plăcere, noi nu le putem oferi nimic, nici măcar contravaloarea transportului."

Șirioara: Curcă-Tonea, Morariu, Cocan, Prodan, Cotuț, Seserman, Bujor, Bâlă, Rus, Vâjea. Au mai jucat: Nan, Berețchi și Boaru.
Dumitra: Ilieș, Runcan, Monorean, Cristurean, Archiudean, Cilean, Mândrean, Iușan, Cioancă, Roman și Trif. Au mai jucat: Andronesi, Cucuiet, Hara.

Brigada de arbitri: Marica Mihai, Roșca Mircea, Kereszteny iosif. Observator: Voica Adrian

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 776 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *