Liga a 4-a: Campionii și-au onorat blazonul! Prundu Bârgăului ”“ Ciceu Giurgești 10-0

Etapa  cu numărul 25 din liga a patra, a programat sâmbătă 1 iunie, pe terenul din Bârgău Arena, întâlnirea dintre formațiile Heniu din localitate și Unirea Ciceu Giurgești, gazdele fiind deja campionii, înaintea ultimelor două etape, în timp ce oaspeții mai aveau doar șanse matematice de a se salva de la retrogradare.

A fost un joc inegal, în care cel mai greu adversar al gazdelor a fost terenul, destul de moale după ploile din ultimele zile. Gazdele încep în forță și după două ratări ale lui A. Rus, Rogna deschide scorul în minutul 13 când trimite plasat din marginea careului, mingea lovind bara și intrând în poartă. După alte câteva ratări marca Nalați, Bugnar, Conon, intră în scenă Sebi Rus care reușește un hattrick, marcând în minutul 22 cu capul la o centrare a lui A. Rus, în minutul 30 când același A. Rus trimite un lob peste apărarea oaspeților lăsându-l pe Sebi singur cu portarul și în minutul 42 când prinde o torpilă de la 25 de metri stabilind scorul pauzei: 4-0 pentru gazde.

În primul minut al reprizei a doua Blaji trimite o minge lungă în careul de 16 metri de unde Sebi Rus  îl învinge pe nefericitul portar G. Rus. Urmează trei ocazii uriașe irosite de Sebi Rus, după care în minutul 53, A. Rus centrează de pe dreapta și Nalați duce scorul la 6-0 cu o lovitură de cap.

Cinci minute mai târziu S. Rus scapă pe stânga, centrează pe lung de unde G. Ruscău marchează pentru 7-0, pentru ca în minutul 75 să urmărim o fază trasă la indigo cu S. Rus centrând de pe stânga, la finalizare fiind de această dată Svoboda, care i-a dedicat golul fiului său Luca care astăzi a împlinit șase ani. Gazdele ratează cu nonșalanță ocazie după ocazie, cu S. Rus în poziție de ”ratalău șef”, pentru ca în minutul 87 Budăcan să înscrie după o frumoasă acțiune personală, cireașa de pe tort aparținând lui Sebi Rus care închide tabela în minutul 90, cu capul la un corner executat de Conon, stabilind astfel scorul final: Heniu Prundu Bârgăului – Unirea Ciceu Giurgești 10-0.

După fluierul final nelipsita horă a campionilor în prezența senatorului Dorin Dobra și primarului Doru Crișan, prezenți și ei la sărbătoarea bârgăuanilor care au devenit campioni județeni după o secetă de 16 ani.

Heniu Prundu Bârgăului, antrenor Constantin Sava: Avram, Homei, Precup, Blaji, Bugnar, Nalați, V. Ruscău, Conon, Rogna, A. Rus, S. Rus.  Au mai jucat: Budăcan, G. Ruscău, Svoboda, Mateșan.

Unirea Ciceu Giurgești:  G. Rus, Pintea, Bârlea, Petrina, Florea, A. Rus, Bălătici, Popa, Boescu, Șuteu, Isai. A mai jucat Costinaș

Constantin Sava, antrenor Heniu:”Am meritat să câștigăm acest campionat pentru că am fost echipa cea mai constantă. Felicit băieții pentru parcursul bun din tot campionatul, să nu-i uităm nici pe Sighiartău și Nap care au jucat la noi în tur, acest titlul băieții îl merită cu prisosință. Acest titlu l-am obținut și datorită conducerii administrative, care ne-au asigurat cele mai bune condiții de pregătire și competiție. Mergem cu încredere la baraj unde, indiferent de ce se vorbește despre adversari, jocul va fi unul echilibrat, iar noi ne dorim mult de tot să câștigăm”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 146 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *