Liga a 3-a, etapa a 6-a: Viktober Fest! Gloria – Unirea Jucu 2-1

Gloria Progresul Bistrița a câștigat partida cu Unirea Jucu, scor 2-1,în etapa a 6-a din Liga a treia.

Început echilibrat de meci, cele două echipe încearcă să-și creeze ocazii, dar arată un joc încâlcit la centrul terenului. Bistrițenii apasă pe accelerație abia după primul sfert de oră și terenul se înclină spre poarta celor de la Jucu. Eforturile le sunt răsplătite în minutul 18, când Jarda deschide scorul cu o lovitură de cap, după un corner (1-0). Clujenii dau replica imediat și au două ocazii prin Danciu, este blocat de Budăcan în 6 metri (32) și finalizează peste poartă o fază prelungită de atac (34). Emoțiile de toamnă continuă la poarta Gloriei. Același Danciu execută bine o lovitură liberă din 17 metri, dar portarul Pop respinge de sub bară (38).

Repriza secundă începe cu oaspeții în atac. Valer Săsărman se agită pe margine, dar elevii săi se mișcă greoi în teren. Clujenii lui Meszaros trec pe lângă egalare în minutul 56, când Danciu reia cu capul, la o palmă de bară iar Jarda ratează prima ocazie de după pauză: lovitură liberă de la 25 de metri, puțin alături (65). Gloria se joacă cu focul și se arde în minutul 67, când clujenii egalează după o fază frumoasă. Socaci centrează perfect de pe dreapta iar Turcu trimite în plasă din 6 metri (1-1). A fost golul ce i-a trezit pe bistrițeni, care revin în avantaj după numai două minute. Budecan centrează de pe dreapta și Hlinca înscrie cu capul (2-1).

Finalul ii aparține Gloriei, care mai putea marca o dată. Alex Pop pătrunde în careu și șutează spectaculos, cu efect, dar mingea lovește bara (88). Se termină 2-1 pentru Gloria, Valer Săsărman leagă două victorii consecutive, după un meci în care elevii săi au jucat  pragmatic .

Gloria Bistrița: R. Pop; Budăcan, Hlinca, Fizeșan, Dobrea, Fl. Alexandru (Colța `57), Jarda, Țegle (Rogozan `71), O. Bucur, Alex Pop (Sâplăcan `88), Brumă

Unirea Jucu: Szekely; Pojar, (Mănăștrean `55), Mureșan, S. Pop, Boska (Bărbos `80), Danciu (Pataki 65), Luca, V. Pop (Socaci `45), Turcu, Câmpean


 | 221 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *