Liga a 4-a: Războiul merge până la capăt! Trei echipe pot câștiga titlul în ultima etapă

Duminică a avut loc penultima etapă a Ligii a 4-a bistrițene.  Cel mai așteptat joc a fost cel de la Năsăud, unde echipa gazdă avea nevoie de victorie pentru a-și asigura prezența la barajul de promovare pentru liga a 3-a, în fața locului II, Minerul Rodna.

Atmosferă frumoasă, stadion aproape plin ca în vremurile bune, un gazon perfect, toate erau pregătite pentru sărbătoarea năsăudenilor. Dar toate acestea au fost stricate de minerii de la Rodna, care au venit foarte mobilizați să răzbune înfrângerea din tur.

Prima repriză aparține oaspeților, care modifică tabela de două ori, prin speculanții frați Boldiș, în minutele 16 și 40, stabilind scorul de pauză, 2-0 pentru rodneni.

Partea secundă începe perfect pentru năsăudeni care reduc din diferență în minutul 47 prin Negrea, toată lumea sperând la o remontada.  Doar că minerul s-a apărat precis, având în portarul Avram un înger păzitor.

Rodna câștigă la Năsăud și devine una dintre principalele favorite la câștigarea campionatului.

ACS Dumitra profită și ea de înfrângerea năsăudenilor, câștigând acasă cu 10-2 împotriva Maierului, mergând la Rodna în ultima etapă pentru o adevărată finală.

Așadar, duminică, 09 iunie, orele 17:00, finala campionatului se joacă la Rodna, victoria oricărei dintre cele două combatante ducând-o la barajul pentru accederea în liga a treia. Egalul însă poate duce năsăudenii la baraj, cu condiția ca aceștia să învingă la Maieru.

Iată rezultatele penultimei etape:

Dumitra-Maieru: 10-2

Năsăud-Rodna: 1-2

Livezile-Leșu: 0-3

Monor-Hebe: 3-0

Clasament:

1.Dumitra-28p

2.Rodna-27p

3.Năsăud-27p

4.Maieru-20p

5.Monor-16p

6.Leșu-11p

7.Livezile-10p

8.Hebe-5p

Ultima rundă, duminică, 09 iunie orele 17:00, Rodna-Dumitra, Maieru-Năsăud, Hebe-Livezile, Leșu-Monor.

Bogdan Florea

 | 1.454 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Care baraj? Doar Nasaudul are drept de joc la baraj..restul nu au CIS :))

    Post a Reply
    • Și Rodna are 😉

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *