Liga 1: Viorel Moldovan nu mai este antrenorul Chindiei!

A fost un zvon, apoi o știre neconfirmată, dar s-a adeverit în această dimineață. Bistrițeanul Viorel Moldovan nu va mai continua la Târgoviște, după rezultatele slabe din ultima vreme.

Viorel Moldovan nu mai este antrenorul echipei noastre. AFC Chindia Târgoviște anunță că a încetat, la termen, relațiile contractuale cu Viorel Moldovan.

Antrenorului nu i s-a propus prelungirea contractului, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima vreme și a poziției din clasamentul Ligii I. Mulțumim, Viorel Moldovan, pentru aportul adus la promovarea din sezonul trecut!„, este scris într-un comunicat al clubului.

Reluarea campionatului o găseşte pe Chindia aproximativ în aceeaşi situaţie ca atunci când sezonul a fost oprit din cauza COVID-19. Echipa a câştigat meciul cu Viitorul,2-1, dar a pierdut cu Clinceni, 0-1, şi cu Poli Iași,0-2. Adică a fost învinsă de două dintre contracandidatele la retrogradare! Meciul Dinamo-Chindia, din etapa a 3-a a play-out-ului, a fost amânat.

Echipa este pe locul 7 în play-out, retrogradabil. Chindia are 17 puncte şi e la egalitate cu Dinamo şi cu un punct în spatele echipelor Poli Iaşi şi Hermannstadt.

La finalul partidei cu Poli Iași, Moldovan s-a arătat dezamăgit de rezultat, spunând că echipa sa a dominat jocul disputat la Ploiești.

Antrenorul Chindiei crede că temperatura ridicată a afectat-o pe echipa sa, căreia i-a fost greu să revină după golul înscris devreme de Poli Iași, prin Kevin Luckassen, în minutul 13. Scorul final a fost stabilit de Lucas Chacana, în minutul 90, la capătul unui contraatac.

„Am încercat să dezvoltăm jocul, să construim, să punem presiune pe adversar. Avem probleme noastre în treimea adversă. Am venit cu multe centrări, dar din păcate nu am reușit să găsim un cap deștept sau să reușim să marcăm. A fost un meci controlat de noi, dar ăsta e fotbalul. Plătim tribut unor greșeli și e greu pe o asemenea căldură să alegi după rezultat, să construiești, să muncești. 

Trebuie să găsim un cap bun, niște picioare bune. Nu am ce să le reproșez băieților. Au muncit mult și îmi pare rău că nu au fost recompensați. Imediat după ce am început, au dat acel gol, s-au retras deliberat și ne-au prins pe contraatac. A doua repriza s-a jucat doar în jumătatea adversă. Nu mai vreau să discut sau să fac aprecieri legate de arbitraj, dar cred că am avut și un penalty la 1-0 neacordat. Nu vreau să plâng, nu cer mila nimănui și mergem mai departe”, a declarat Moldovan.

În locul său, conducerea clubului l-a contactat deja pe Emil Săndoi, care va sta pe bancă la următoarea partidă, cu FC Voluntari.

 | 523 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *