Liga 1, minifotbal: River Plate câștigă derby-ul și egalează liderul! (FOTO)

Aproape 500 de spectatori au asistat la unul dintre cele mai bune meciuri disputate pana acum pe Baza Raoul. Extraterestrii Pokemoni porneau favoriti, cel putin prin prisma celor 14 victorii consecutive, mai ales ca de la adversari lipsea Ionel Cosneac, cel mai reprezentativ jucator al campioanei en-titre. In teren lucrurile au stat altfel, River Plate reusind in multe momente sa isi domine adversarul.

River au lovit primii, sutul lui Ionel Tomoioaga fiind deviat inspirat de Andrei Fodor, cu o executie spectaculoasa. Extraterestrii Pokemoni au raspuns rapid si Cristi Pop a adus egalarea, dupa un sut la coltul lung care a lovit si bara. Catalin Moloca l-a imitat insa dupa pauza si a adus din nou bucuria in tabara celor de la River Plate.

Ghita Negrea a evoluat ca in zilele bune si a mai pus un gol diferenta, dupa o respingere a portarului Ilies si se parea ca trupa lui Cosneac se va impune lejer. Golul usor primit de Andrei Camarasan a reaprins insa sperantele liderului si finalul a fost unul incins. Extraterestrii nu au avut insa forta sa revina, Catalin Bucur ratand sansa egalarii.

Turul se incheie spectaculos, asa cum de altfel a fost intreaga desfasurare a primelor 15 etape, lupta pentru primul loc anuntandu-se inca de pe acum una care cu siguranta va atrage din ce in ce mai multi sustinatori ai acestui sport.

Mai multe fotografii pe pagina noastră de facebook!


 | 745 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *