Liderul câștigă fără emoții

Voința Livezile a câștigat fără probleme în deplasare la Heniu Prundu Bârgăului, scor 3-1 și se menține în fruntea clasamentului Ligii a IV-a

Filmul meciului.
Cele două echipe încep meciul foarte determinate și aceasta se vede și din intrările foarte hotărâte, unele destul de tari, făcute de jucători la mijlocul terenului. Livezile își respectă blazonul de lider și atacă mai insistent, fapt ce avea să-i aducă primul gol. În minutul 20, Bucur centrează în careu, mingea îl găsește pe Sebastian Rus, care șutează imparabil și deschide scorul. Voința Livezile se menține în atac și în minutul 25, după un corner de pe dreapta, executat de Bugnar, Iacob profită de plasamentul greșit al fundașilor gazdelor și trimite mingea cu capul în plasă (0-2). Chiar dacă se văd conduși cu două goluri, jucătorii Heniului dau senzația că nu pot mai mult și nu reușesc să atace decisiv poarta lui Voivod. De altfel, până la pauză mai aveau să marcheze tot oaspeții. În minutul 45, Sebastian Rus primește o pasă în adâncime, îl lobează pe portarul gazdelor și majorează scorul la 3-0, aducând liniștea în tabăra jucătorilor lui Sava.
La reluare, liderul se retrage, încercând să conserve avantajul confortabil. Bârgăul are o tresărire de orgoliu în minutul 56, când George Ruscău urmărește o minge scăpată în față de Voivod și marchează golul de onoare. Deși presează în ultima jumătate de oră, gazdele nu reușesc să mai înscrie. Mai mult, în minutul 80, Livezile au șansa de a mai marca o dată, ghiuleaua lui Sighiartău de la 30 de metri fiind respinsă de sub bară de portarul Horațiu Pop. Scor final, Heniu Prundul Bârgăului ”“ Voința Livezile 1”“3 și liderul își continuă, la pas, marșul spre titlul de campioană de toamnă.  

Arbitraj.
Arbitrul Claudiu Ștefănuți n-a avut un meci greu, reușind să țină destul de bine în frâu și să tempereze jocul dur din prima repriză. A greșit câteva faze în prima parte, neapreciind corect unele faulturi la mijlocul terenului, faze care n-au influențat scorul meciului.

Atmosferă.
Meciul s-a jucat pe o vreme frumoasă, numai bună pentru fotbal pe un teren destul de bun. În ciuda soarelui de afară, publicul n-a fost foarte numeros, aproximativ 50-60 de persoane fiind prezente în tribunele de la Bârgău. Printre aceștia s-a numărat și primarul din Livezile, Olimpiu Neamț.

Jucătorul meciului.
Sebastian Rus a marcat două goluri în prima repriză, asigurând practic victoria oaspeților. La primul gol a șutat perfect, cu execuție spectaculoasă, lăsându-l fără replică pe portarul gazdelor. La a doua reușită a trimis elegant peste portarul Bârgăului, cu execuție de atacant veritabil.

 | 106 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On