Lider norocos

Voința Livezile a rezistat fără să primească gol la Năsăud, într-un meci în care echipa lui Constantin Sava a fost dominată copios. Progresul a ratat cel puțin cinci-șase ocazii clare de gol, meritând și un penalty.

Filmul meciului.

Progresul Năsăud putea face 2-0 până în minutul 15, dacă nu irosea două ocazii bune la poarta lui Voivod. Oaspeții au dat primele semne de viață de-abia în minutul 25, când Bugnar a pătruns în careu, dar nu l-a putut învinge pe Contra. Până la finalul primei reprize, Florin Pop a avut două situații rarisime, dar prima a bâlbâit-o în fața unui fundaș, iar a doua a irosit-o singur cu portarul din 6 metri. După pauză, gazdele s-au instalat și mai clar în terenul advers și au ieșit de acolo doar de câteva ori. Coste, Fl. Pop, Astalâș (bară) sau Frișan au ratat ocazie după ocazie, mingea ocolind poarta lui Voivod. Singura răbufnire a oaspeților din Livezile a avut loc în minutul 86, când Sighiartău s-a jucat cu o minge în careul advers și a trimis-o cu lejeritate pe lângă poartă.

Jucătorul meciului.

Adrian Farcaș a ieșit parcă în evidență, la capătul unui joc destul de încâlcit, în ciuda numărului mare de ocazii. Fostul mijlocaș al echipei din Beclean știe bine jocul pentru acest nivel, e foarte tehnic și pasează eficient cu multă lejeritate. Farcaș nu e însă destul de pregătit pentru un meci întreg, dar probabil că la primăvară va fi liderul năsăudenilor.

Atmosferă.

Tribuna stadionului din Năsăud a fost portocalie la acest meci, primarul profitând de partidă pentru a lua un pic în campanie. Chiar și anunțul că Ioan Oltean a făcut cadou un rând de echipament și 5 mingi a avut o tentă de pomană electorală, care nu se potrivește deloc cu spiritul sportiv.

Arbitraj.

Brigada din Cluj n-a fost cu nimic mai bună decât una de-a noastră, luată la întâmplare. Centralul Mihai Prodan nu a văzut un penalty la Coste și a scos foarte rar cartonașe, cu toate că se impuneau.

 | 181 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On