Licitează pentru tricoul lui Gică Popescu și împarte bucurie!

Continuă acțiunile caritabile ale fundației Împarte Bucurie. De data aceasta, e pus la licitație un tricou al fostului internațional Gică Popescu,cu autograful marelui jucător.

Pentru a câștiga acest tricou trebuie să scrieți un comentariu la aceasta poză cu suma pe care sunteți dispuși să o dați pentru a intra în posesia acestuia. Licitația este deschisă până vineri ( 17 Aprilie ) la ora 12:00 a.m. Desigur, cel care va licita cea mai mare sumă de bani va cele intra in posesia tricoului cu autograf.

„Sperăm ca în acest mod, cu ajutorul fiecăruia dintre voi, să reușim să aducem cât mai multe bucurii pe chipurile bunicilor bistrițeni, care au nevoie de noi acum mai mult ca niciodată. Gică Popescu a adoptat un bunic, poți face și tu acest lucru?”, a transmis Fundația Împarte Bucurie.

De asemenea, Daniel Suciu, fostul ministru care spune că a colaborat excelent cu Gică Popescu, a postat pe pagina de facebook:

”Nu este doar un mare, mare sportiv al României, ci și un suflet pe măsură! I-am povestit despre acțiunea celor de la #impartebucurie și nici nu a stat pe gânduri, a sărit să ajute. Așadar, cei care vreți să achiziționați tricoul cu autograf al marelui fotbalist și în același timp să #adoptațiunbunic, intrați pe impartebucurie.ro și licitați pentru o cauză nobilă. Căpitane, mulțumesc din suflet!”

 | 1.559 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *