Lechința, victimă sigură la Cetate

Voința Cetate a învins-o fără probleme pe Unirea Lechința, în urma unui meci care a curs într-un singur sens. Cu Titi Voica titular, Cetate a câștigat la scor, 5-1, spălând rușinea în fața propriilor suporteri, după înfrângerea umilitoare din etapa trecută.

Filmul meciului.

Început perfect de meci pentru Cetate. Titi Voica, nemarcat în careul oaspeților, deschide scorul în minutul 3, în urma unui corner. Trei minute mai târziu, Recean scapă singur cu portarul, dar trimite slab, pe lângă poartă. La faza imediat următoare, „Regele” Voica mai ratează o ocazie clară de a marca, trimițând pe lângă. Golul al doilea al gazdelor avea să vină în minutul 10, Curtușan majorând avantajul, tot în urma unui corner, după o recentrare a lui Voica. Cetate nu mai forțează până la pauză, cele două echipe intrând la cabine la scorul stabilit în minutul 10. 3-0 avea să se facă în minutul 55, când Dumitrean marchează în urma unei faze la care tușierul a semnalizat inițial off-said, dar centralul Dosan a validat golul. Golul de onoare al oaspeților este marcat în minutul 60 de Berchi, care profită de o neatenție a apărării gazdelor. În minutul 77, Recean face 4-1, după o pasă a lui Dumitrean. Cinci minute mai târziu, Chira, intrat în teren în repriza secundă, cade în careu, iar Dosan arată punctul cu var. Același Chira execută penalty-ul. Încearcă o scăriță, dar portarul Man prinde mingea fără probleme, spectatorii ironizându-l pe Chira pentru execuția ratată. Georgiu închide tabela în minutele de prelungire, după o pasă a lui Chira. Scor final, Voința Cetate ”“ Unirea Lechința 5-1, după un meci în care doar gazdele au existat pe teren.

Omul meciului.

Cu o evoluție foarte bună la mijlocul terenului, cu recuperări, dar și cu multe pase bune pentru atacanții echipei din Cetate, Șuvei s-a remarcat în partida cu Lechința, făcând diferența în teren. Deși nu a marcat, căpitanul celor de la Cetate a reușit câteva faze foarte periculoase, contribuind la spectacolul din județ.

Arbitraj.

Centralul Dosan a condus bine un meci fără prea multe evenimente. Singura decizie controversată a fost la faza golului trei al „Voinței”, când asistentul Știopei a ridicat fanionul pentru o poziție de offsaid, dar centralul Cosmin Dosan a trecut peste acesta, validând golul gazdelor.

Atmosferă.

Meciul s-a disputat în fața a aproximativ 50 de spectatori, pe un soare cu dinți. Spectacolul a fost asigurat de cele șase goluri marcate, dar și de execuțiile lui Titi Voica din prima repriză.

Voința Cetate

Fără vedetele de altădată, Voința Cetate a făcut un joc foarte bun, ce-i drept, în fața unui adversar modest. Cu Titi Voica în mare formă în prima parte, gazdele întâlnirii au tranșat meciul în favoarea lor încă din primele minute de joc. Pe finalul meciului s-au dezlănțuit, obținând o victorie meritată. Și dacă scorul era mai mare nu mira pe nimeni.

Ilieș; Ploscar, Tofană, Curtușan, Șuvei, Georgiu, Recean, Voica, Huciu, Dumitrean, Clapa. A mai intrat: Cira.

Unirea Lechința

Echipa a venit la Cetate ca mielul la tăiat. Cele două goluri primite foarte repede și avântul din primele minute a celor de la Cetate i-au muiat complet pe cei de la Lechința. Dominați timp de aproape 90 de minute, oaspeții au marcat golul de onoare și au mai avut câteva zvâcniri palide în faza de atac. Au contribuit la spectacolul din teren, însă arată ca o echipă modestă din toate punctele de vedere.

Man; Onigaș, Biriș, Eke, Lăcătuș, Moldovan, Vâncă, Miclea, Danciu, Dornea, Berchi. Au mai intrat: Gavriloaie, Pătru și Bozeșan.

Arbitri: Cosmin Dosan – Cristian Huzmezan, Paul Știopei

Cartonașe galbene: Tofană, Recean, Huciu / Biriș

 | 81 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On