Lechința, fără tragere de inimă la Dumitra! Jucătorii, supărați pe șefi! Vezi ce zice Hazbei

Jucătorii Lechinței s-au adunat la un local din oraș înaintea partidei de la Dumitra și s-au înțeles să nu intre pe teren în acest meci. Sunt foarte supărați pe șefii echipei, mai ales pe președintele asociației sportive, Marcel Tătar. Ei spun că au restanțe financiare și că vor pleca aproape toți în această iarnă.

De-abia cu o oră înaintea partidei, unii dintre ei s-au răzgândit și au hotărât să joace. Însă au făcut-o fără tragere de inimă și au pierdut cu 3-1, primind primul gol în secunda 25 a meciului. Nu au avut antrenor, iar la meci nu a fost prezent niciunul dintre oficialii echipei.

La pauză, unul dintre cei care a refuzat să intre pe teren, Raul Hazbei, a acceptat să vorbească în fața camerei despre problemele de la Viitorul Lechința, echip ce a adunat la începutul campionatului mulți jucători valoroși, dar care nu și-a găsit încă ritmul.

”Băieții au intrat pe teren doar pentru domnul Veluț (unul dintre sponsorii echipei). Ne-am înțeles să nu mai jucăm, pentru că nu ne-am primit banii. Din iarnă o să rămână doar 2-3 jucători, toți o să plece!”, spune printre altele mijlocașul Raul Hazbei.

 | 264 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *