Lechința câștigă cu emoții la Monariu! Vezi rezumatul VIDEO!

Viitorul Lechința s-a impus cu 3-1 la Monariu, în etapa a 6-a din Liga a 4-a, la capătul unui meci spectaculos, care s-a încheiat cu o jumătate de oră mai târziu decât celelalte partide, din cauza unei grave accidentări.

Jucătorii lui Ghiță Negrea au dominat meciul de la un cap la altul, dar au ratat multe ocazii și și-au ținut suporterii cu sufletul la gură până în ultimele minute. De partea cealaltă, Inter Monariu a dat o replică neașteptat de puternică și cu mai mult noroc putea termina meciul la egalitate.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 8 prin Bodolan, care a speculat o gafă în centrul defensivei adverse. Însă gazdele au egalat la fel, tot pe greșeala fundașilor adverși, în minutul 28, la o fază fixă finalizată de Mureșian cu capul.

Partea a doua a avut un moment dramatic, cu un fault dur al portarului Crețu asupra lui Bodolan. Din penalty-ul acordat, Negrea a făcut 2-1. Atacantul accidentat a fost transportat la spital și a fost însoțit de cel care asigura asistența medicală. Meciul a fost întrerupt aproape o jumătate de oră, până când medicul s-a întors de la UPU.

Ultimul sfert de oră s-a desfășurat la limita întunericului și se putea încheia cu gol în orice poartă. Au reușit să marcheze cei din Lechința, prin Șuvei, însă după o mare ratare a celor din Monariu.

Arbitrul Daniel Ciobănică a condus formațiile:
Monariu: Crețu, Truțiu, Arcălean, Vultur, Tot, Mureșian, Vultur, Felner, A. Sucurtădean, Danci, S. Moldovan, Răzvanță. A mai intrat: T. Sucurtădean
Lechința: Cioncan, Cornel Pop, Călin Pop, Moloca, ploscar, Bodolan, Chifa, Tomoioagă, Negrea, Șomodi, Gotea. Au mai intrat: Cristi Pop, Șuvei, Hazbei, Hipi

 

 | 243 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *