Le-am ținut piept o repriză! CSM Bistrița nu s-a făcut de râs cu campioana Europei!

CSM Bistrița a pierdut la 10 goluri meciul cu CSM București, în etapa a 10-a din Liga Națională, însă a avut o primă repriză excelentă, de la egal la egal cu campioana Europei.

Dacă s-ar fi stabilit de la început ca acest meci să țină doar o repriză și bucureștencele să aibă voie doar la două-trei schimbări, atunci poate că Bistrița ar fi avut o șansă la victorie. Altfel, a fost imposibil pentru nou promovata lui Horațiu Pașca să reziste în fața unui lot din care Aurelian Roșca a alcătuit  3-4 formule de echipă, toate de cel mai înalt nivel în Europa.

Oricum bistrițencele nu s-au făcut de râs, ba chiar au avut momente foarte bune pe parcursul meciului. Cu Laura Oltean – Pristăvița în prim-plan, cu Crap și Chirilă foarte bune lângă ea, echipa bistrițeană a condus de mai multe ori în prima parte. Însă de fiecare dată a fost egalată extrem de rapid, deși portărițele Sântămărean și Măzăreanu și-au făcut datoria.

La pauză a fost 15-16, poate nedrept un pic și cu ajutorul fin al arbitrilor.

În partea a doua, jocul s-a rupt după doar 5 minute, Gullden, Torstensson și Ayglon fiind de neoprit. Cu extremele blocate ușor de Carmen Martin și Mehmedovic, cu interii obosiți după o primă repriză epuizantă și fără soluții de înlocuire la coordonator, CSM Bistrița a fost o victimă ușoară pentru vedetele din Liga Campionilor. Care au accelerat cu măsură și au închis jocul la 25-35, rezultat conform cu diferența de valoare dintre cele două echipe.

”Bistrița are o echipă bună, care poate bate pe oricine acasă”, a fost complimentul antrenorului Aurelian Roșca la final, în timp ce Horațiu Pașca, resemnat, a fost deja cu gândul la meciul următor, de la Galați.

CSM Bistrița: Sântămărean, Măzăreanu, Paraschiv (1), Crap (5), Pristăvița (8), Chirilă (7), Cârstea, Bărbos, Gherman, Ivan, Rațiu (4), Maior Pașca, Preda

CSM București: Ungureanu, Grubisic (1), Iordache, Gullden (9), Curea (1), Dache, Ayglon (5), Vărzaru (3), Bazaliu (2), Brădeanu (2), Torstenson (4),Carmen Martin (3), Manea (1), Niombla, Lobach (3), Mehmedovic (1)


 | 561 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *