Lazăr Boldiș: ”žArbitrul mi-a zis că nu o să fie prelungiri că nu are chef!” Tămaș: „Nici vorbă”

 

Jucătorii și oficialii Silvicultorului Maieru susțin că au fost furați la Bozieș, în Cupa României, așa cum nu li s-a întâmplat niciodată în ultimii ani. După președintele Å¢idor care a dat prima declarație pentru sportulbistritean.ro, iată că și Lazăr Boldiș, golgeterul echipei, spune că așa arbitraj nu a văzut în viața lui, ca la partida Bozieș-Maieru 4-3, din sferturile județene ale Cupei României.

„Lor le-a dat două lovituri de la 11 metri inventate, iar nouă ne-a refuzat două clare. În ultimul minut, la 3-3, un atacant la rupt pe portarul nostru și în loc să dea fault în atac a dat 11 metri. De fapt, ne-a spus în timpul meciului, pe teren, să stăm liniștiți că oricum le pune mingea pe var. Toate duelurile le-a fluierat doar după cum a strigat antrenorul Adrian Florea de pe margine. La final, la 3-3, mie personal mi-a zis că nu o să fie prelungiri că nu are el chef. Și nu au fost, a pus-o pe var. Pentru mine, Paul Tămaș a fost cel mai bun arbitru din județ, dar acum mi-am schimbat părerea total, e un nemernic, că altfel nu-i pot zice”, a declarat Boldiș pentru sportulbistritean.ro.

Paul Tămaș, arbitrul întâlnirii, neagă toate aceste acuzații și spune că a fost penalty clar în minutul 94. „Jucătorii din Maieru erau interesați mai mult să comenteze deciziile mele decât să joace fotbal”, a mai spus Paul Tămaș.

sportulbistritean.ro

 | 251 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *