La revedere, Colibița! Handbalistele s-au întors din cantonament și pregătesc Cupa Bistrița!

Aflate în pregătire pentru noul sezon, handbalistele de la CSM Bistrița au trecut peste cea mai dificilă perioadă de pregătire, cantonamentul de la Colibița.

Cazate în condiții excelente la pensiunea Geoplast și fugărite pe toate dealurile din jur, jucătoarele lui Pașca au făcut un cantonament ca la carte. Niciuna dintre ele nu acuză probleme de sănătate, în afara Oanei Chirilă, care și-a continuat recuperarea la Bistrița, după operația de la finalul campionatului. Dar și ea e pe drumul cel bun, deja aleargă, și în curând va intra în programul normal al echipei.

Urmează câteva zile de antrenamente la Sala Polivalentă, apoi altele la Liceul Sportiv fiindcă sala mare va fi ocupată cu un campionat de haltere. Iar la finalul săptămânii viitoare, în 11-13 august, sunt programate primele jocuri amicale. Sub genericul Cupa Bistrița, vor veni 4 echipe de primă ligă și una de Divizia A: Roman, Brașov, Cluj, Slatina și Baia Mare. CSM Bistrița – U Cluj va fi meciul de deschidere al cupei, vineri, 11 august de la ora 17.45. Intrarea la aceste partide va fi gratuită.

”Suntem în grafic din toate punctele de vedere. Am avut un cantonament reușit, am scăpat și de căldurile sufocante din oraș. Mă bucur că toate fetele sunt în regulă, n-au probleme de nici un fel.”, spune Horațiu Pașca.

 | 835 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *