La odihnă în Gruia

Sabău a lăsat pe banca de rezerve a meciului cu CFR mai mulți titulari și a pierdut la limită, într-o formulă improvizată, cu un junior vârf de atac

După ce a trimis pe gazonul din Reghin un comando împotriva Iașiului, Sabău s-a jucat de-a fotbalul în Gruia. Fără Coroian ”“ marcatorul numărul 1 al echipei, Dan Matei ”“ sufletul formației bistrițene sau Nalați ”“ play makerul echipei, Gloria a fost carne de tun pentru ceferiști. A simțit asta și Frăsinescu la începutul părții secunde, când s-a întors cu spatele la Dubarbier, lăsându-l să marcheze unicul gol al meciului. Un meci care putea fi salvat de Gloria pe final, dacă loviturile libere expediate de Nalați ar fi găsit ținta. Învinsă ușor și în mare parte pe mâna ei, Gloria a mai lăsat un semn de întrebare în urmă, unul în plus față de alte câteva fără răspuns din acest campionat.


Am jucat de la egal la egal cu CFR în prima repriză. În cea de-a doua parte, mi-am dat seama că am căzut. Era o chestiune de timp până primeam gol și așa s-a și întâmplat. Au avut o ocazie și au marcat. Cu mai multă ambiție, puteam lua un punct.

Ioan Ovidiu Sabău

(rezultate Liga I, clasament, casetă meci, note jucători în ”Sportul bistrițean” din 6 mai)

 | 69 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On