La Beclean se va desfășura Cupa Someș la înot, ediția II-a

În perioada 14-15 octombrie în bazinul didactic din orașul Beclean se va desfășura edițiaa II-a a Cupei Someș  la înot. Concursul este organizat de clubul sportiv Tibi, ediția din acest an fiind un proiect finanțat nerambursabil din bugetul județului Bistrița-Năsăud. Competiția beneficiază și de sprijinul Primăriei orașului Beclean precum și de sprijinul unor sponsori.

Concursul are 3 reuniuni, are loc în bazin de 25 m cu cronometraj electronic semiautomat, sâmbătăde la ora 9.30 și de la 17.00 și duminica de la 9.30. Competițiase desfășoară în sistem open, premierile se vor face separat pe fiecare categorie de vârstă și sex (2010 și mai mici, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003 și mai mari). S-au înscris 19de concurenti de la 1cluburi din țară.

Cluburile înscrise sunt: Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia,  C. S. Aqua Baia Mare, As. Cl. Sp.Tibi Bistrița, As. Cl. Sp. Contratimp Câmpina, Cl. Sp. H2O Team TîrguMureș, Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, Cl. Sp. Municipal Satu Mare, As .Cl. Sp. Nada Florilor Fălticeni, Cl. Sp. Școlar Gura Humorului, Școala Generală nr.3 Suceava, Cl. Sp. Școlar TîrguMureș, Cl. Sp. Universitar Suceava,  As. Cl. Sp. Delfinii Turda și Swim to Perfection Miercurea Ciuc. 

Printre participanți se află și foști sau actuali campioni și vicecampioni naționalila diferite categorii de vârstă, precum și deținători de recorduri naționale, Toți sportivii, antrenorii lor și staful tehnic al competițieiva primi câte un frumos tricou inscripționat cu datele competiției.Cei mai buni sportivi la fiecare categorie de vârstă, declarați pe baza punctajului FINA cumulat în probe, vor fi premiați, la fel și echipele clasate pe primele 3 locuri, clasament calculat pe baza regulamentului concursului.  Cronometrajul electronic folosit anul trecut s-a dovedit un succes așaca și la această ediție cronometrajul va fi identic. Ediția din acest an are o participare mai numeroasă față de precedenta. 

Considerăm ca această competiție reprezintă o bună promovare a înotului din județul BistrițaNăsăud, o completare la promovarea prin cele 2 cantonamente comune cu mai multe echipe din 2016 si 2017 desfășurate tot în Beclean. În acest sens mulțumim domnului primar Nicolae Moldovan pentru sprijinul acordat și pentru organizarea acestei competiții.

 

Comunicat de AsociațiaClub Sportiv Tibi

Președinte

HorgoșTiberiu

 | 802 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *