L-a luat sub aripa lui! Gest impresionant al fotbalistului Gabi Deac pentru fratele mai mare din familia îndoliată în accidentul de la Viișoara!

Rareș (foto stânga) e fratele celor 4 copii decedați în cumplitul accident de tren de la Viișoara. A împlinit 18 ani și a rămas cel mai mare dintre cei 5 copii pe care îi mai are familia Petruț-Pop, greu încercată la începutul lunii iunie. A jucat fotbal de mic, la LPS, iar apoi, pentru o scurtă perioadă, la FC Bistrița, în Liga a treia.

Dar echipa bistrițeană s-a desființat la începutul anului și roșcovanul fundaș dreapta nu și-a mai găsit angajament, decât la o echipă de amatori, în campionatul de minifotbal de pe sintetic.

Auzind de necazul prin care a trecut un bistrițean de-al lui, atacantul celor de la FC Voluntari, Gabi Deac, s-a gândit să-l ajute cumva. L-a sunat acum câteva luni și a ținut permanent legătura cu el. Și când s-a ivit un moment potrivit, l-a adus în orașul de la marginea Bucureștiului și l-a recomandat antrenorilor acestei grupări.

 ”La echipa a doua e antrenor Dinu Tudoran, un fost coleg de echipă. L-am rugat să-l vadă un pic pe Rareș și să ne spună dacă n-ar putea face parte din lotul lui. L-a testat în câteva selecții și a fost încântat de el. Conducătorii clubului i-au pregătit un contract, urmează să-l semneze, plus casă și masă la stadion. De-acum depinde totul doar de el. Dacă se va pregăti ca lumea, va putea face pasul la echipa mare”, a declarat Deac pentru sportulbistritean.ro

Aflat de 3 săptămâni în cantonamentul celor de la Voluntari, Rareș Petruț-Pop spune că a găsit acolo cele mai bune condiții. ”Fac antrenamente și joc în amicale cu echipa a doua, până începe campionatul la Liga a treia. Aici sunt condiții excelente, e un club profesionist, sper să fac impresie bună. Vreau să-i mulțumesc lui Gabi pentru tot ce face pentru mine, deși nu ne cunoaștem decât de câteva luni”, ne-a spus Rareș, încântat de noul lui prieten și de noua lui echipă. 

 | 849 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *