L-a făcut pe Hagi campion la juniori! Finala națională, decisă de un bistrițean!

Finala Campionatului Național al juniorilor A, competiție destinată juniorilor născuți după 01 ianuarie 1994, s-a disputat la Centrul Național Tehnic de la Buftea, între Viitorul Constanța și Dinamo București. Jocul, care a fost unul foarte echilibrat cu ocazii la ambele porți, decis în favoarea constănțenilor prin reușita bistrițeanului Alexandru Târnovan, care a adus astfel un nou titlu de campion național în vitrina Academiei Gheorghe Hagi.

Din lotul constănțenilor care au jucat în ediția de campionat 2012-2013 mai fac parte încă doi bistrițeni, Gabriel Deac și Florin Boerean, toți trei jucători proveniți de la grupele pregătite de Leon Buhai.

Alexandru Târnovan:”Sunt extrem de bucuros pentru faptul că, datorită golului marcat de mine, am reușit să devenim campioni naționali, producând o imensă bucurie patronului și întregului staff tehnic și administrativ. Sunt de doi ani la Academia Hagi, am reușit să obțin două titluri naționale la nivel de juniori, am jucat câteva jocuri în prima ligă, deci pentru moment pot spune că totul este bine. Sunt conștient însă că mai am foarte mult de muncă pentru a ajunge la nivelul pe care mi-l doresc”.

Leon Buhai, antrenor:”Sunt extrem de bucuros pentru Alex care a înscris golul finalei, dar și pentru Gabi și Florin, care și-au adus și ei contribuția la acest succes. Cred  că o mică parte din realizările lor în fotbal se datorează și muncii mele de vreo opt ani de zile cu acești copii. Au ajuns la academia Hagi, care este doar o etapă în cariera lor. Tot timpul le spun că dacă nu muncesc din greu toate eforturile lor de până acuma sunt zadarnice. Am urmărit cu mari emoții finala juniorilor A, dar săptămâna viitoare voi trăi alte emoții deoarece Boerean va juca în finala Campionatului Național al juniorilor B”

sportulbistritean.ro

 | 322 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *