Mix Kombat 5: Gală spectaculoasă cu final ușor jenant! Un ”pensionar” din Germania, bătut măr de Cristian Ristea! (FOTO/VIDEO)

A 5-a ediție a Galei Mix Kombat a fost excelent organizată de promotorul bistrițean Ionel Burduhos.

Toate detaliile au fost puse foarte bine la punct, de la cântar, până la pregătirea Sălii Polivalente pentru un astfel de eveniment. Poate nici un alt sport care se desfășoară în sala bistrițeană nu are parte de atâta migală în organizare, de atâtea amănunte muncite.

Și în atâta amar de trudă pentru susținerea unuia dintre cele mai spectaculoase evenimente din calendarul sportiv bistrițean, Burduhos n-a avut parte de alegerea unui adversar pe măsura lui Cristian Ristea, în main eventul galei.

Partida anunțată ca fiind bomboana de pe acest tort frumos a fost, de fapt, o umilință totală a unui ”pensionar” de 43 de ani. În două minute ”Gladiatorul” Ristea, cu 16 ani mai tânăr, l-a pus la podea de 3 ori pe neamțul Jurgen Dolsch, vizibil inferior adversarului său.

 

Altfel, gala a avut de toate. Meciuri echilibrate, spectaculoase, lovituri care au ridicat publicul în picioare. Public ce n-a umplut tribuna sălii polivalente de această dată, dar aproape că a ocupat toate mesele VIP din jurul ringului.

Bistrițenii au fost remarcabili, sportivii de la Profesional Fight Gym încercând să arate tot ce au mai bun în fața publicului de acasă.

Dintre cei 7 care au urcat în ring, doar Bogdan Medviski a pierdut, însă a avut un adversar puternic, un elvețian, pe care nu l-a putut învinge nici acum o lună în țara cantoanelor.

Andrei Șumfelean l-a învins la puncte pe Alexander Gushuvatij, la categoria 75 de kilograme, după ce l-a și pus o dată la podea pe ucrainean.

 

Emilian Sângeorzan, vedeta bistrițenilor în gala trecută, și-a respectat blazonul și de data aceasta și l-a învins prin KO pe Ionuț Spătărelu la categoria 86 de kilograme.

Daniel Bolfă a câștigat prin KO tehnic meciul cu Nino Raia, după ce l-a măcinat pe italian cu lovituri puternice la picioare. În runda a treia, Raia a cedat și Bolfă a confirmat din nou toate așteptările suporterilor.

La fel a făcut și Bogdan Suru, chiar dacă el a avut un adversar de ultim moment, pe Diego Enzo, după ce sportivul cu care trebuia să lupte a avut un accident de mașină. Suru l-a zdrobit în prima repriză și a fost aclamat la scenă deschisă.

Sebastian Lutaniuc, un luptător muncitor așa cum îl știm, a punctat cu răbdare și a câștigat în fața maghiarului Merse Bakai la Categoria 91 kg .

Daniel Morar a luptat mai bine ca în gala de anul trecut, dar a terminat la egalitate cu Alex Șuleac din Republica Moldova.

În afara meciurilor în care au luptat bistrițeni, s-au mai disputat:

Categoria 62,5 kg – George Aluaș a câștigat la puncte cu Bogdan Floriștean

Categoria +95 kg – Ionuț Iancu, victorie prin KO cu Horațiu Pop

Categoria 67 kg – Marian Lăpușneanu l-a învins la puncte pe Alexandru Marton

Categoria – 72,5 kg Anghel Cardoș l-a învins la puncte pe Andrea Enzo (Italia)

Categoria 85 kg – Mădălin Mogoș a câștigat la puncte lupta cu Gabor Meszlenyi din Ungaria

La Under Card, la categoria 60 kg Valentin Sava l-a învins pe Săndel Ometiță iar la categoria 75 kg Călin Petrișor l-a învins pe Mihail Pârgaru din Republica Moldova.

 | 1.052 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *