Kickboxing de gală! PFG Bistrița are doi sportivi în marea gală de la Cluj-Napoca!

Joi, 06 iunie, va avea loc la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor Horia Demian, Gala Dynamite Fighting Show, cea mai puternică gală pro din România. Principalul promoter al acestei gale este Cătălin Moroșanu care va lupta și el în ring, în main eventul galei, împotriva englezului Daniel Sam. Co-main eventul este o altă luptă interesantă între Benjamin Adegbuyi și croatul Igor Mihajlevic.

Pe lângă aceste importante lupte mai sunt programate încă 8 partide atractive. Spre onoarea clubului Profesional Fight Gym, două dintre aceste partide au ca și protagoniști sportivi bistrițeni.

Bogdan Suru luptă cu sportivul clujean Samer Hassoun, învins de Daniel Bolfă anul trecut. Celălalt sportiv bistrițean care va urca în ring este Bogdan  Metveschi, care va înfrunta tot un sportiv clujean de la MMA Transilvania, George Aluas.

Biletele le găsiți în rețeaua bilete.ro, prețurile începând cu 50 ron.

“Plecăm încrezători și bine pregătiți pentru această gală. Avem trei săptămâni de când am pactat meciurile și băieții se pregătesc din greu cu două antrenamente pe zi. O să fie meciuri dificile, cu adversari puternici de la clubul clujean MMA Transilvania. Bogdan Suru va lupta cu Samer și acesta e declarat meciul serii, având astfel de răzbunat onoarea clubului nostru.”, a declarat pentru sportulbistritean.ro antrenorul Ionel Burduhos.

B.F.

 | 2.754 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Imi pare rau , dar sunteti dezinformati , Bolfa a facut un meci spectaculos cu Samer si l-a invins !!!

    Post a Reply
  2. Da, a fost o greseală regretabilă pentru care Bogdan Florea, autorul articolului, își cere scuze.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *