Kickboxerii de Bistrița au urcat în ring! Meciuri tari, la Gherla și Găești!

Sportivii clubului Profesional Fight Gym au urcat din nou în ring, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Gherla în 4 octombrie. La câteva zile, fighterii au luptat la campionatul de la Găești (11 octombrie). La ambele competiții, clubul s-a prezentat excelent și au reprezentat cu mândrie județul.

Gladiatorii au intrat în ring

Florin Chiș a câștigat lejer cu un sportiv mai înalt, fiind un test excelent pentru competițiile din acest final de an. După meciul de la Gherla, Chiș a luptat la Găești, unde a făcut o luptă de senzație, cu un sportiv experimentat antrenat la Respect Gym București. Chiș a pierdut la decizie unul din cele mai tari meciuri ale sale de până acum.

Alături de Ionel Burduhos, luptătorul va antrena secțiile deschise în Rodna, Rebrișoara și Beclean, locații cu potențial pentru sportul de ring.  

Samuraii de pe Rodne

Din Rodna, au luptat foști practicanți de kyokushin, dar care s-au adaptat excelent pe kickbox. Cu o inimă mare, samuraii au luptat cu mult curaj în meciurile de debut și pot evolua rapid la următoarele evenimente. Echipa de pe Rodne a fost formată din, Marian Sârbu (câștigător), Gabriel Mutu (câștigător) și Tinu Candale (a făcut egal), Valer Bodea (a scăpat garda și a fost prins cu o lovitură norocoasă, pierzând meciul de debut)

Juniorii au sânge-n instalație și luptă cu tupeu

Profesional Fight Gym promovează juniorii. Surprinzător, aceștia dau dovadă de tupeu și agresivitate în ring și au făcut câteva meciuri superbe, la debutul lor în astfel de gale. Dacă țin ritmul, în câțiva ani pot ajunge la un nivel foarte ridicat. Paul Andreica jr. a mers excelent la primul său meci pe reguli K-1 și a obținut un egal. De asemenea s-a remarcat Marius Șomfelean (13 ani) care a câștigat printr-o lovitură de genunchi.

Meciuri de SENZAÅ¢IE, la categoriile mari

Alex Jelnean (100 kg) a intrat în ring pentru a-l înfrunta pe Mihai Drăgan, sportiv din Năsăud. Jelnean este un greu autentic, cu experiență în lupta la sol, unde deține mai multe titluri la nivel național (ultima medalie de aur a fost obținută pe grappling, în cadrul Campionatuilui Național de Kempo de la București). În meciul de debut pe reguli K-1, Alex a luptat cu ambiție și a dominat meciul prin combinații braț-picior și prin forța pe lovitură. Arbitrii au preferat să dea un rezultat de egalitate, iar Jelnean se prefigurează ca un sportiv de forță și dacă-și îmbunătățește tehnica în stand-up va pune probleme multor grei din țară.

Vasi Cotelea (75 kg) a luptat bine pe brațe, cu serii explozive și lovituri tari. Cotelea a avut un meci tare, cu un sportiv clujean, de viteză. Vasi „ukrainenaul”  a făcut unul din cele mai frumoase lupte ale serii și se profilează ca un  viitor campion.

Lupii tineri mușcă bine

Adi Baias a pierdut discutabil, dar a luptat inteligent, din distanță;Bogdan Suru a câștigat prin K.O, iar Andrei Șunfelean a câștigat lejer prin serii de picior, specialitatea casei.

Lupii tineri vin tare din urmă și încep să-și arate forța pe ring. Din noua gardă au mai urcat în curajosul Bogdan Peicu, George Dobrin și Paul Grigorușcuță, un luptător de perspectivă, cu calități deosebite.

 Antrenorii simt o creștere tehnică a luptătorilor K-1

S-a simțit o evoluție tehnică a sportivilor, de la ultimul interclub și semnalele sunt bune. Sportivii cresc în valoare și asta mă bucură. Pe zonă reușim să formăm o mișcare puternică, să oferim absolut toate condițiile pentru performanță și să organizăm evenimente cât mai des, pentru ca luptătorii să evolueze rapid” a declarat Paul Florean, organizatorul evenimentului de la Gherla.   

„Îi felicit pe toți care au intrat în ring și au demonstrat că sunt luptători. Se simte o evoluție tehnică la toți sportivii și mă bucur că am reușit să formăm o echipă puternică. Profesional Fight Gym este în căutare de talente și de aceea ne vom extinde în tot județul, deschizând noi săli” a declarat Ionel Burduhos, antrenorul echipei de luptători.

„Îmi place cum arată echipa și sunt sportivi care au evoluat spectaculos. E rezultatul muncii lor până la urmă. E mereu loc de mai bine, în special pentru cei care vor să ajungă departe în kickboxing. Mă bucur că s-a format un grup de antrenori pe regiune și că au loc mai des astfel de competițiia declarat Cosmin Botezat, antrenor în cadrul clubului Profesional Fight Gym.   

Echipa Profesional Fight Gym a fost susținută puternic de un grup de bistrițeni, pasionați ai sporturilor de ring, care vin alături de luptători la fiecare eveniment.  

sportulbistritean.ro


 | 598 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *