Karatiștii, în stagiu la Oradea

Karatiștii bistrițeni au participat în perioada 16-18 ianuarie într-un stagiu de pregătire la Oradea. Au participat peste 100 de sportivi din întreaga țară la stagiul național de luptă organizat de CS Gym. Instructorii care au condus cele patru antrenamente, împărțite pe categorii de grade, au fost Harris Wallmen, 3 dan (antrenorul lotului național de kumite) și Marius Ilaș, 2 dan (campion european). Antrenamentele au urmărit dezvoltarea forței interne prin folosirea zonei mediane a corpului (zona abdominală și lombară), după cum informează site-ul oficial al Federației de Karate Kyokushin.

Bistrița a fost reprezentată la de către 11 sportivi, cu vârste cuprinse între 7 și 22 de ani, însoțiți de sensei Radu Sângeorzan. Este vorba de Georgia Chirlejan, Cristiana Chirlejan, Emilia Hurdea, Georgia Bălan, Beatrice Moldovan, Codrin Brendea, Lajos Szabo, Alexandru Crețu, Ionuț Rus, Daniel Varvari și Dragoș Sângeorzan.

„Scopul stagiului a fost de a aprofunda tehnici de luptă în vederea participării la campionatele naționale și internaționale din acest an. Primul campionat național va avea loc în luna martie. De asemenea, în funcție de cum se termină sesiunile, e probabil să participăm în luna februarie la un concurs în Ungaria”, a declarat sensei Radu Sângeorzan.

 | 226 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On