Karate: Nouă medalii obținute de bistrițeni la Cupa Oyama de la Sibiu

În weekend s-a disputat la Sibiu, Concursul internațional de karate Kyokushin pentru copii, juniori și seniori, dotat cu Cupa Oyama, competiție la care au participat 360 de sportivi din 5 țări: Polonia, Grecia, Elveția, Ungaria și România.

Printre participanți s-au numărat și 7 sportivi bistrițeni: Roland Morariu, Claudiu Pop, Valentin Negrea, Cristiana Chirlejan, Georgiana Chirlejan, Luca Moldovan și Radu Sima legitimați la Clubul Sportiv Karate Bistrița, pregătiți de sensei Radu Sângeorzan. Bistrițenii au avut o evoluție bună obținând 9 medalii, 3 de aur și 6 de argint.

Roland Morariu a obținut aurul la kata la juniori 16 ani, Claudiu Pop și Valentin Negrea au luptat în finală la categoria copiilor sub 12 ani, Claudiu obținând aurul la kumite și argintul la Kata, iar Valentin aurul la Kata și argintul la kumite,  Cristiana Chirlejan a luat 2 medalii de argint la kata și kumite la junioare 16 ani, Luca Moldovan locul 2 la kumite, copii sub 14 ani, Georgiana Chirlejan argint la kata, junioare sub 15 ani. 

Sportulbistritean.ro

 | 516 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *