K1: Gala Mix Kombat 6 ar putea fi organizată într-o parcare! Bistrițenii iau un model din Germania!

Sebastian Lutaniuc și Bogdan Suru au luptat, în week-end, la Heilbronn, în Germania, la gala Fight Arena Championship. Competiția s-a desfășurat pe reguli de k1, într-o parcare iar accesul spectatorilor a avut loc doar cu mașina.

Lutaniuc a obținut victoria împotriva unui sârb care se antrena chiar în sala promotorului. Bistrițeanul l-a dominat în toate cele trei reprize obținând victoria la puncte

Suru a luptat într-o categorie superioară,  la 77 kg, si s-a descurcat foarte bine. Însă, înainte cu 15 secunde de încheierea meciului, la un schimb puternic de lovituri a fost numărat de către arbitru, pierzând prin TKO.

”Am fost anunțați de eveniment înainte cu 3 zile si am acceptat invitația fără să ne gândim prea mult. Ne era foarte dor să simțim din nou spiritul competițional și emoția frumoasă pe care o dă ringul. A fost o experiență interesantă și am rămas impresionati să vedem cum acolo se gasesc soluții pentru a organiza competiții și în perioada de pandemie. Vrem să punem și noi în practică așa ceva și să organizăm în aer liber următoarea competiție Mix Kombat. ”, spune Ionel Burduhos președintele clubului Professional Fight Gym Bistrița.

 | 1.222 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *