Juniorul Daniel Dan, locul doi la Top 12 seniori!

 

Federația Română de Tenis de Masă a programat în acest weekend, la București, prima competiție oficială a acestui an, Top 12 pentru seniori.

Printre cei 12 concurenți s-au aflat și juniorii bistrițeni Daniel Dan și Adrian Costea, legitimați la CSM Bistrița, care au fost însoțiți la această competiție de către Cristian Podar. Deși la startul competiției era creditat cu ultima șansă la câștigarea Top 12, Daniel Dan a reușit marea surpriză, reușind să termine concursul pe locul doi, avînd același număr de victorii, 9 victorii din 11 jocuri, ca și ocupantul primului loc, departajarea făcându-se în urma victoriei directe obținute de George Coroian. Adrian Costea, cel mai tânăr participant la competiție, s-a clasat pe locul 11 cu doar trei victorii obținute în 11 jocuri.

Daniel Dan: ”A fost prima mea participare la Top 12 seniori, un concurs foarte greu, sunt mulțumit de evoluția mea. Este un rezultat bun pentru mine, care îmi dă încredere pentru următoarele competiții la care voi participa”.

Cristian Podar, antrenor: ”Este un rezultat extreme de bun , ținând cont că Daniel și Adrian au fost rezerve la Top 12 și au prins competiția datorită accidentări jucătorilor mai bine clasați decât ei”.

 

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 205 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *