Juniorii si junioarele III de la CSM-LPS Bistrița I sunt campioni naționali

La finalul jocurilor din cadrul grupelor finale de la Campionatul Național pe Echipe rezervat juniorilor III, desfășurat la Constanța, echipele de băieți și fete ale CSM-LPS Bistrița au câștigat locul I, devenind astfel campioane naționale.

Prima echipă a CSM-LPS Bistrița, formată din Daniel Dan, Adrian Costea și Bogdan Mare, pregătită de antrenorul Mihai Briciu, și-a învins adversarii de la Zalău, Slatina I și Câmpulung, administrând fiecărei echipe câte un 4-1sec. Clasamentul final i-a avut pe poziția I și campioni naționali pe sportivii de la CSM-LPS Bistrița I, urmați de CSM Armătura Zalău și CSS-LPS Hidroconstrucția Slatina I.

La fete, prima echipă de junioare III a CSM-LPS Bistrița, compusă din Bernadette Szocs, Andreea Roșca și Andreea Clapa, pregătită de antrenorul Marian Filipaș, a învins CSS-LPS Slatina I cu scorul de 4-2, tot cu 4-2 pe CSM Arad și 4-1 pe CSS nr. 1 București, câștigând locul I și titlul de campioane naționale. În clasament, bistrițencele au fost urmate de CSM Arad și CSS-LPS Slatina I.

Așadar, școala bistrițeană de tenis de masă a obținut două noi titluri naționale cu echipele de juniori III, demonstrând încă o dată că la Bistrița se muncește și se face performanță.

Sursa: mesagerul.ro

 | 309 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On