Juniorii lui Paul Nicolae trag din greu în cantonament! Joacă la ”republicani” în acest sezon!

Juniorii under 17 din cadrul Liceului cu Program Sportiv Bistrița, antrenați de Paul Nicolae, au intrat în ultima sută de metri în pregătirile pentru începerea noului Campional al Juniorilor Republicani, care va avea startul pe 11 august 2018.

Timp de o săptămână, juniorii sunt în plin cantonament la Piatra-Fântânele, la cabana LPS-ului, beneficiind de condiții foarte bune de pregătire.

Antrenorul Paul Nicolae se declară mulțumit de cum au răspuns sportivii la pregătirea centralizată, anul acesta având așteptări mai mari, jucând pe categorie de vârstă și țintind calificarea în turneele de elită, după ce anul trecut, fiind cu un an mai mici, au prins chiar locul III.

Urmează o perioadă cu meciuri de pregătire, cu echipe din județele Cluj, Murea și Suceava, pentru a definitiva lotul cu care această grupare va începe campionatul.

Lotul deplasat în cantonamentul Piatra-Fântânele: Stupinean, Nut, Lakatos, Moldovan A, Leonte, Moldovan D, Rebrean, Nalati, Banu, Covaci, Oprean, Pop D, Poenar, Spânu, Stahoveanu, Runcan.

Liceul cu Program Sportiv Bistrița organizează noi selecții pentru completarea lotului de jucători (copii născuți în anii 2001, 2002, 2003).

Echipa va evolua în sezonul 2018-2019 la juniori A și B. Cei interesați pot suna la 0748687444

 

 | 3.115 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Cica locul 3 si ei au fost pe 7 :))))))))

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *