Juniorii lui Voica, voință, determinare și atitudine! Gloria ”“ Ardealul Cluj 4-2 (1-1)

 

Jocul juniorilor B a avut de toate, o ploaie mocănească pe tot parcursul jocului, frig de-ți tremurau dinții în gură, un teren care odată cu trecerea timpului s-a transformat în bazin de polo, trei penalty-uri, dintre care câte unul pentru fiecare echipă acordate mult prea ușor , un gol din offside reușit de gazde, răsturnări de rezultat, un arbitraj în ton cu vremea rea, un antrenor al oaspeților eliminat care a părăsit terenul doar după intervenția oamenilor de ordine.

Dar peste toate aceste lucruri am văzut o echipă gazdă cu o voință, determinare și atitudine cum am fi vrut s-o vedem și la echipa juniorilor A. Oaspeții veniți la Bistrița din poziția de lideri s-au acomodat cu greu la condițiile neprielnice în care s-a disputat partida.  Jocul propriu zis a fost unul de mare luptă în care realizările tehnice nici nu puteau fi transpuse în condițiile de joc, juniorii lui Voica, fără două piese de rezistență, Mare suspendat și Hasnăș plecat cu echipa mare, adaptându-se foarte repede trimițând mingea repede pe cele două vârfuri mult mai masive decât firavi fundași centrali.

Gazdele deschid scorul prin Å¢igorean cu o lovitură de cap, pentru ca până la pauză oaspeții să egaleze dintr-un penalty prea ușor acordat. După pauză asistăm la multe momente de joc în care cei doi portari își trimt mingea din degajare unul altuia, jucătorii ambelor echipe așteptând să se termine calvarul. Oaspeții preiau din nou conducerea pe tabela de marcaj, după care la o degajare lungă, Å¢igorean urmărește o minge care trebuia să ajungă în brațele portarului, urmează un contact și centralul acordă penalty în compensație cu cel acordat oaspeților.

Execută Brândușă și aduce egalarea. Zece minute mai târziu același Å¢igorean, cel mai bun om de pe teren, mai urmărește o minge în careul oaspeților și mai obține un penalty în urma unui nou contact cu portarul. Penalty-ul este transformat de Rus care aduce din nou gazdele în avantaj. Oaspeții aleargă după egalare, dar cei care înscriu sunt din nou gazdele când Å¢igorean reușește dubla, gol înscris după ce a primit mingea în poziție clară de offside. Banca oaspeților sare la gâtul arbitrilor, centralul îl elimină pe antrenor, antrenorul nu vrea să părăsească terenul, este nevoie de intervenția a doi oameni de ordine  din cadrul clubului pentru a se relua jocul. Scor final: Gloria Bistrița – Ardealul Cluj 4-2, gazdele obținând o victorie meritată în primul rând pentru atitudinea avută.

Echipa folosită: Trif,  Mărginean, Mare, Ceușan, Å¢igorean, Lup, Brândușă, Rus, Moldovan, Simionca, Akari. Au mai jucat:  Trișcă.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro 

 | 187 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *