Juniorii lui Vlad, locul 3 la Memorialul "Aripi Frânte"

Memorialul „Aripi Frânte” se organizează la Cluj din anul 2007, în memoria lui Bogdan Octavian, Mircea Coldea și Bogdan Urian, trei tineri sportivi clujeni care au murit în 2006 într-un tragic accident rutier.

  Cu o săptămână înainte de începerea campionatului, juniorii I ai LPS-ului, antrenați de Silvian Vlad, au participat la Cluj-Napoca la un turneu de pregătire. Memorialul ”Aripi Frânte” a adunat opt echipe din Transilvania, împărțite în două grupe. LPS a ocupat la final locul al treilea.
Handbaliștii LPS-ului au pierdut prima partidă din grupă cu gazdele de la Unirea Cluj, scor 41-37 și au câștigat cea de-a doua partidă cu scorul de 53-37. În cel de-al treilea meci din grupă au remizat cu echipa Liceului Militar din Alba-Iulia, scor 36-36.
Au jucat apoi pentru locurile 3-4 cu CSS Minaur Baia-Mare, partidă câștigată cu scorul de 44-36. ”A fost un turneu destul de greu, cu echipe foarte bune și meciuri destul de grele. Cred că ne-am comportat foarte bine și a fost un ultim test înainte de începerea campionatului”, a declarat Silvian Vlad.
La turneu au mai participat Extrem Baia-Mare, Rom-Cri Brașov, CSS Minaur Baia-Mare, LPS Cluj-Napoca. Cel mai tehnic jucător al turneului a fost desemnat Emilian Turcu, de la LPS Bistrița.
Juniorii I ai LPS-ului vor debuta în Seria G a Campionatului Național, duminică, 21 septembrie, cu începere de la ora 11.00, în Sala de Sport ”Dorin Moruțan” din Bistrița, împotriva echipei Marta Baia-Mare.

Etapa I ”“ 21 septembrie
LPS Cluj Napoca         -          Gr. Sc. Unirea Cluj Napoca
CSS nr. 2 Minaur Baia Mare    -          Extrem Baia Mare
LPS Bistrița      -          Marta Baia Mare
Etapa a II-a ”“ 12 octombrie
Gr. Sc. Unirea Cluj Napoca      -           Marta Baia Mare
Extrem Baia Mare        -           LPS Bistrița
LPS Cluj Napoca         -           CSS nr. 2 Minaur Baia Mare
Etapa a III-a ”“ 02 noiembrie       
CSS nr. 2 Minaur Baia Mare    -          Gr. Sc. Unirea Cluj Napoca
LPS Bistrița      -          LPS Cluj Napoca
Marta Baia Mare          -          Extrem Baia Mare
Etapa a IV-a ”“ 23 noiembrie       
Gr. Sc. Unirea Cluj Napoca      -          Extrem Baia Mare
LPS Cluj Napoca         -          Marta Baia Mare
CSS nr. 2 Minaur Baia Mare    -          LPS Bistrița
Etapa a V-a ”“ 30 noiembrie       
LPS Bistrița      -          Gr. Sc. Unirea Cluj Napoca
Marta Baia Mare          -          CSS nr. 2 Minaur Baia Mare
Extrem Baia Mare        -          LPS Cluj Napoca

Jocurile din retur se vor disputa după același program cu meciurile din tur, cu mențiunea că echipele organizatoare devin vizitatoare și viceversa. Returul se va disputa la următoarele date: 8, 22 februarie, 15, 29 martie și 5 aprilie 2009. Pentru Turneul semifinal se califică 2 echipe, acesta desfășurându-se în perioada 15-19 aprilie 2009. Turneu final va avea loc între 26 și 31 mai 2009.

 | 208 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On